Naptár

Betöltése

  Feldobás előtt: Vasas - Veszprém

  2020. Január 16.
  2 éve
  Ismét idegenben játszik a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém ezúttal a Vasas Akadémia ellenfeleként, január 17-én, pénteken 17:00-tól, Budapesten a Sport 11 Sportcentrumban. A mérkőzést élőben közvetítjük a YouTube csatornánkon.
   
  Kemény ellenfélre számíthatunk a pénteki mérkőzésen. Ahogyan vezetőedzőnk és játékosaink is elmondták oldalunknak, egy kemény, hajtós csapat lesz az ellenfelünk, akik negyven percen keresztül küzdenek. A Vasas egy alacsony szerkezetű, fiatal gárda, két rutinos játékossal kiegészülve. Jelenleg a tizenkettedik helyen állnak a bajnokságban. Legutóbb a Baját tudták megverni, hazai pályán (82:73).
  Andrássy Géza és Moravcsik Áron semlegesítése kulcsfontosságú lehet. Utóbbi rendelkezik a csapatban a legjobb pontátlaggal (14,8). Moravcsik kiemelkedő a 2-2 elleni játékban, amit nem szabad engednünk, hogy ránk erőltessenek. Ráadásul kiemelkedően jó védekezéssel rendelkezik ellenfelünk.
   
  A szezon során már találkoztunk a Vasassal, október közepén játszottunk ellenük itthon, és nagy csatában, minimális különbséggel sikerült nyernünk ellenük (92:91). Hazai részről szépen eloszlottak a dobások, hatan is legalább tíz pontot szereztek, míg a másik oldalon 23 egységgel Csík Richárd, illetve a 15-15 pontos Moravcsik-Debreceni kettős vitték a prímet.
  http://www.veszpremkosar.hu/news/veszprem-vasas-92-91_504
   
   
  A Veszprémnek azonban az elmúlt időszakban nem sikerült nyerni. Zsinórban a negyedik mérkőzését veszítette el a bajnokságban, legutóbb a Nyíregyháza ellen (68:79) otthon, aminek következtében jelenleg a harmadik helyen állunk a tabellán.
   
  Szabó Péter, habár jól halad a rehabilitációval, még mindig nem épült fel teljesen sérüléséből, így az ő hiányát is érzi a csapat.
   
  A vereségek ellenére az egész gárda bizakodó, és nagy bennük a bizonyítási vágy. Sok fog múlni a védekezésünkön, valamint azon, hogy a Vasas defenzív játékát hogyan tudjuk hatástalanítani. Kemény mérkőzés vár tehát a bakonyiakra, akiket fűt a bizonyítási vágy.
   
  Szurkoljunk együtt a HOYA-nak, aki csak teheti látogasson el a helyszínre pénteken, vagy kövesse figyelemmel a meccset a YouTube csatornánkon!
   
  Hajrá HOYA, hajrá Veszprém!
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink