Naptár

Betöltése

  Feldobás előtt: Veszprém – Baja

  2020. Január 23.
  2 éve
  Hazai pályán játszik a HOYA-Pannon Veszprém a Bajai Bácska FKE ellen a bajnokság 18. fordulójában, január 24-én, pénteken 18:00-tól. A meccsnek a Vetési Albert Gimnázium ad otthont. A mérkőzést élőben közvetítjük a YouTube csatornánkon.
   
  Komoly megmérettetésre készül a jelenleg a tabella negyedik helyén álló HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, ugyanis a Baját látja vendégül.

  A Veszprém a keddi mérkőzésen Mike McCall vezetésével megtörte rossz szériáját, és hazai pályán legyőzte a TF-BP-t, ezzel bejutva a Dr. Hepp Ferenc Emlékkupa négyes döntőjébe (106:91).  McCall ezen a meccsen 7 labdaszerzést tudhat a magáénak és 34-es VAL mutatóval fejezte be azt.

  A Baja szintén elmondhatja ezt magáról, ők a Vásárhelyi Kosársuli hazai pályán való legyőzésével kerültek be a legjobb négy közé (87:79).
   

  A vendégek a bajnokságban jelenleg a hetedik helyen, legutóbb a Nagykőröst győzték le otthon, tízpontos különbséggel (75:65).

  A bakonyiak a legutóbbi bajnoki mérkőzésen a Vasashoz látogattak, ahol egy nagyon szoros mérkőzésen egypontos vereséget szenvedtek (91:90), ezzel visszacsúszva a negyedik helyre.

  A két együttes már találkozott a bajnokságban, akkor a Baja otthonában. Azt a találkozót a Veszprém nyerte, 71:76 arányban. Körtélyesi Gergely 16 pontig jutott ezen a találkozón, míg Kovács Ádám 8 lepattanót tudhatott a magáénak.

  Fontos, hogy HOYA megtörje a vereségi szériát a bajnokságban is, a tét nagy, annak ellenére is, hogy az ötödik helyre való visszacsúszás jelenleg nem fenyegeti a csapatot ezen a meccsen.

  Szurkoljunk együtt minél többen a helyszínen!
  Hajrá HOYA!
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink