Naptár

Betöltése

Feldobás előtt: Veszprém - Baja

2020. Február 14.
4 éve

Február 15-én, 13:30-tól játssza az első mérkőzését a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, Cegléden a Dr. Hepp Ferenc Emlékkupa négyes döntőjében. Az elődöntőben a Bajai Bácska FKE lesz az ellenfél. A mérkőzésről élő szöveges statisztikát fogunk készíteni, amely a holnapunkon lesz elérhető.

Ebben az idényben a két csapat eddig kétszer találkozott. Mindkét mérkőzés vendéggyőzelemmel zárult. Az első találkozón a HOYA kerekedett felül vendéglátóján (71:76). Ezen az összecsapáson Szabó Péter 14 pontig jutott.

A visszavágón mi fogadtuk a bajai együttest. Akkor ők tudták győzelemmel zárni a meccset, nagyobb pontaránnyal (81:99). Akkor Füzi Róbert volt a legeredményesebb játékosunk, a maga 15 pontjával, míg Völgyi Marcell 26-os VAL mutatóval büszkélkedhetett.
 

A Veszprém a legutóbbi, MEAFC elleni, idegenbeli győzelmével (79:81) megtörte a hét mérkőzés óta tartó vereségi sorozatát a bajnokságban, ezúttal már Nikola Lazic vezetőedző irányításával. Ezzel a sikerrel új erőre kaphat a gárda, amire ráerősíthet a két új kölcsönjátékos, Kozma Gergő és Verasztó Péter érkezése is.

A Baja szintén idegenben játszott a legutóbb a bajnokság 20. fordulójában, méghozzá a Honvéd otthonában, ahol négypontos vereséget szenvedett (79:75).

Ahogy a tegnap közzétett nyilatkozatokból ki is derül, a címvédő együttes tagjai revánsot akarnak venni ellenfelükön, javítani szeretnének a legutóbbi vereség után a Baja ellen, és persze bejutni a döntőbe, hogy megvédhessék a címüket a Cegléd – Budafok párharc győztesével szemben.

Kemény mérkőzésre számíthatunk tehát szombaton, szurkoljunk minél többen a helyszínen, a ceglédi Gál József Sportcsarnokban!

Hajrá HOYA, Hajrá Veszprém!
 

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

V

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

73 - 85

2024. 04. 24. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink