Naptár

Betöltése

  Feldobás előtt: Veszprém - Baja

  2020. Február 14.
  2 éve

  Február 15-én, 13:30-tól játssza az első mérkőzését a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, Cegléden a Dr. Hepp Ferenc Emlékkupa négyes döntőjében. Az elődöntőben a Bajai Bácska FKE lesz az ellenfél. A mérkőzésről élő szöveges statisztikát fogunk készíteni, amely a holnapunkon lesz elérhető.

  Ebben az idényben a két csapat eddig kétszer találkozott. Mindkét mérkőzés vendéggyőzelemmel zárult. Az első találkozón a HOYA kerekedett felül vendéglátóján (71:76). Ezen az összecsapáson Szabó Péter 14 pontig jutott.

  A visszavágón mi fogadtuk a bajai együttest. Akkor ők tudták győzelemmel zárni a meccset, nagyobb pontaránnyal (81:99). Akkor Füzi Róbert volt a legeredményesebb játékosunk, a maga 15 pontjával, míg Völgyi Marcell 26-os VAL mutatóval büszkélkedhetett.
   

  A Veszprém a legutóbbi, MEAFC elleni, idegenbeli győzelmével (79:81) megtörte a hét mérkőzés óta tartó vereségi sorozatát a bajnokságban, ezúttal már Nikola Lazic vezetőedző irányításával. Ezzel a sikerrel új erőre kaphat a gárda, amire ráerősíthet a két új kölcsönjátékos, Kozma Gergő és Verasztó Péter érkezése is.

  A Baja szintén idegenben játszott a legutóbb a bajnokság 20. fordulójában, méghozzá a Honvéd otthonában, ahol négypontos vereséget szenvedett (79:75).

  Ahogy a tegnap közzétett nyilatkozatokból ki is derül, a címvédő együttes tagjai revánsot akarnak venni ellenfelükön, javítani szeretnének a legutóbbi vereség után a Baja ellen, és persze bejutni a döntőbe, hogy megvédhessék a címüket a Cegléd – Budafok párharc győztesével szemben.

  Kemény mérkőzésre számíthatunk tehát szombaton, szurkoljunk minél többen a helyszínen, a ceglédi Gál József Sportcsarnokban!

  Hajrá HOYA, Hajrá Veszprém!
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink