Naptár

Betöltése

Feldobás előtt: Veszprém - BKG

2020. December 04.
3 éve
Ismét hazai bajnoki mérkőzést játszik a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, ezúttal a tabella harmadik helyén álló BKG Príma Akadémia ellen, december 5-én, szombaton, 17:00-tól, a veszprémi Március 15. úti Sportcsarnokban, zárt kapuk mögött.
 
Nehéz mérkőzésen van túl a hazai gárda, miután legutóbb a halasztott forduló pótlásaként a Salgótarjáni KSE-t látta vendégül. Azon a találkozón a bakonyi alakulat egészen parádés játékot bemutatva magabiztos, tízpontos győzelemmel itthon tartotta a két pontot (92:82). A mérkőzésen Madár András igazi vezéregyéniség volt, hiszen 32 pontig, valamint 9 gólpasszig jutott. Ez a teljesítmény végül 42-es VAL mutatót jelentett neki a mérkőzés végére. Két tapasztalt csapattársa ugyancsak kivette a saját részét az összecsapásból. Nebojsa Dukic 14 lepattanót szedett össze, Szabó Péter pedig kiosztott 9 gólpasszt. Fiatalunk, Orgona Gergő szintén említést érdemel, hiszen 83%-os (5/6) mezőnymutatóval büszkélkedhetett ebben a hétközi fordulóban. Ezzel a győzelmével a HOYA jelenleg az ötödik helyen áll a tabellán.
 

Soron következő ellenfelünk a BKG Príma Akadémia, akik eddig mindössze két mérkőzést buktak el a bajnokságban lejátszott tíz összecsapásukból. Előbb az első fordulóban a Salgótarján ellen idegenben (74:72), majd a Nyíregyháza verte meg őket hazai pályán egy sima (77:58) mérkőzésen. A bajnokságban a harmadik helyet foglalják el pillanatnyilag.
 
Nagy erőssége a szigetszentmiklósi egyesületnek légiósuk, Admir Radoncic, akit idén igazolt ellenfelünk. Az amerikai születésű 203 cm magas és 104 kg súlyú center 19,6 pontot és 9,5 lepattanót átlagol meccsenként.
 
Nehéz találkozó következik tehát, de a szerdai győzelem után csapatunk magabiztosan, nagy bizonyítási vággyal és a győzni akarással várja újabb erős ellenfelét.
 
Hajrá Veszprém, Hajrá HOYA!
 

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  Százhalombattai KSE

2024. 03. 31.

Korábbi mérk?zés

V

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

68 - 88

2024. 03. 23. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink