Naptár

Betöltése

  Feldobás előtt: Veszprém – Honvéd

  2021. Február 19.
  1 éve
  A hétvégén visszatérünk saját otthonunkba, ahol a Budapesti Honvéd lesz az ellenfelünk. A találkozót február 20-án 17:00-tól rednezik Veszprémben, a Március 15. úti Sportcsarnokban. A mérkőzést élőben közvetítjük majd a YouTube csatornánkon.

  Nehéz vereségen vagyunk túl. Legutóbb ugyanis a bajnokság 10. fordulóját pótoltuk, amikor is a Vasas Akadémia volt az ellenfelünk, Budapesten a Sport 11 Sportcentrumban. Egykori csapatkapitányunk, Medve Máté csapata egy szoros első félidő után, végül egy sima mérkőzést játszhatott, ahol 93:68 arányban otthon tartották a két pontot. Ezzel a vereséggel csapatunk a tabella negyedik helyére csúszott vissza, míg a Vasas megelőzött minket.
   
  Soron következő ellenfelünk, azaz a Budapesti Honvéd, az előző fordulóban a Salgótarjánhoz látogatott. A hazai csapat egy szoros mérkőzésen, 74:70 arányban tudott győzedelmeskedni a fővárosi gárda ellen. Így a mérlegük tizenegy győzelemre és hét vereségre módosult, akárcsak nekünk
   
  Rangadónak számító meccs jön tehát, hiszen a bajnokság negyedik és ötödik helyén álló két csapat száll szembe egymással szombaton.
   

  A Honvéddal már találkoztunk korábban, akkor idegenben játszottunk ellenük, és mindössze két ponttal tudtunk felül kerekedni rajtuk. Ezen a szoros találkozón Madár András 26 pontot szerzett, ami 28-as VAL mutatóhoz járult hozz, Nebojsa Dukic 10 lepattanóval, míg Szabó Péter 9 gólpasszal vette ki a részét a mérkőzésből.
   
  Csorvási Levente sportigazgatónk a következőképp vélekedik az előttünk álló találkozóról: „Egy fiatal, agilis csapat érkezik hozzánk. A Honvéd tele van ifjú tehetségekkel, akárcsak mi, de mégis a három profi, meghatározó emberünk miatt mi számítunk a tapasztaltabbnak. Idegenben sikerült őket legyőzni, és (Baksa) Szabi és a srácok most is nagy erővel készülnek, hogy itthon tartsák a két pontot. Úgy gondolom, hogy ha mindent belead a csapat, ez sikerülhet is!”
   
  Szurkoljunk együtt a képernyő előtt, hogy győzni tudjunk haza pályán.
   
  Hajrá HOYA, hajrá Veszprém!
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink