Naptár

Betöltése

  Feldobás előtt: Veszprém – Honvéd

  2021. Április 24.
  4 hónapja
  Hazai pályán küzdünk a jobb végső helyezés reményében április 25-én, vasárnap 17:00-tól, a veszprémi Március 15. úti Sportcsarnokban. A HOYA-Pannon Egyetem Veszprém ellenfele ismét a Budapesti Honvéd SE lesz. A mérkőzést élőben közvetítjük a YouTube csatornánkon.
   
  Nehéz feladat vár a mieinkre, mivel az odavágón a bakonyi gárda tizenegy pontos (78:67) vereséget szenvedett, ami azt jelenti, hogy amennyiben a fővárosiak tíz, vagy annál kevesebbel kapnak ki vasárnap, úgy ők kapják meg az esélyt, hogy a másik ág győztesével küzdhessenek meg az ötödik helyért. A másik két csapat, akik ugyanezt tűzték ki célul, a Salgótarjáni KSE és az NKA Pécs. Az ő párviadaluk csak szombaton kezdődik.
   
  A csütörtöki összecsapáson, habár nem játszottunk rosszul, és végig partiban voltunk, két rosszabb periódus elég volt ahhoz, hogy végül Puskás Artúr legénysége szerezze meg az előnyt. A mérkőzésen Szabó Péter 18 pontot szerzett, leszedett 9 lepattanót és kiosztott 7 gólpasszt. Ez a teljesítmény 35-s VAL mutató eredményezett irányítónknak a találkozó végére.
   
  Habár a fór a fővárosiaknál van, csapatunk mégis bizakodóan tekint a vasárnapi megmérettetésre. Az előttünk álló meccsről Baksa Szabolcs és Szabó Péter mondta el véleményét.
   

  Baksa Szabolcs, a Veszprém vezetőedzője: Nem játszottunk rosszul az odavágón, viszont hazai pályán jobb dobóformára és lepattanózásra lesz szükségünk, hogy ledolgozzuk a hátrányt. Erre készülünk ezekben a napokban.
   
  Szabó Péter, a Veszprém csapatkapitánya: Mindent bele kell adnunk! Elől és hátul is maximális koncentráció kell. Kielemezzük a hibáinkat, és minimum tizenkét ponttal nyerni szeretnénk vasárnap.
   
  Kövessék élőben a mérkőzést a YouTube csatornánkon, és szurkoljanak a fiúknak, hogy lehetőségük legyen az ötödik hely megszerzésére.
   
  Hajrá HOYA, hajrá Veszprém!
   

  Következő mérkőzés

  K

  Budapesti Honvéd SE
  VS  Veszprém

  2021. 09. 28.

  Korábbi mérkőzés

  V

  MAFC
  VS  Veszprém

  75 - 69

  2021. 09. 10. 17.00

  Kövess minket

  Kiemelt Támogatóink