Naptár

Betöltése

Feldobás előtt: Veszprém – MAFC

2020. December 18.
3 éve
Az év utolsó mérkőzését hazai pályán fogja játszani a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, a MAFC ellenfeleként, december 19-én, 17:00-tól, a Március 15. úti Sportcsarnokban. A találkozó után U20-as csapatunk búcsúzik az őszi szezontól.
 
Nehéz mérkőzésen vannak túl a bakonyiak, akik legutóbb az NKA Pécs ellenfeleként mérettették meg magukat, idegenben. A két hosszabbítással tarkított mérkőzés végül vendég győzelemmel zárult (103:105). A találkozón Madár András 28, Nebojsa Dukic 27 pontig jutott, míg Orgona 12 lepattanót tudhatott magáénak.
 
Ellenfelünk, a MAFC nehéz őszi szezonon van túl, a vírushelyzet miatt hosszabb kihagyásuk volt, több mint egy hónapig nem léptek pályára. Legutóbb hazai pályán látták vendégül a Budapesti Honvéd SE-t, ahol egy szoros találkozón, 76:75-re tudtak felülkerekedni ellenfelükön. Ezen találkozó előtt legutóbb október 31-én tudtak bajnokit játszani, akkor a TF-BP otthonában vendégeskedtek, ahol a hazai csapat tudott győzni, 100:80 arányban.
 

Csapatunk jelenleg a bajnokság ötödik helyén áll, tizenegy meccsből hetet meg tudtuk nyerni és mindössze négy találkozón maradtunk alul. Ellenfelünk kevesebb, mint hét mérkőzést tudhat maga mögött, amiből két találkozón szerezték meg a két pontot, és öt mérkőzésen egy-egy pontot sikerült begyűjteniük.
 
Habár az évben ez az utolsó találkozónk, még egy meccsünk hátravan az őszi szezonból, ugyanis a Vasas elleni összecsapás el lett napolva. Ennek a pótlásáról a későbbiekben tájékoztatjuk szurkolóinkat.
 
Sok sikert a srácoknak az év utolsó megmérettetésére!
 
Hajrá Veszprém, Hajrá HOYA!
 

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  Százhalombattai KSE

2024. 03. 31.

Korábbi mérk?zés

V

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

68 - 88

2024. 03. 23. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink