Naptár

Betöltése

  Feldobás előtt: Veszprém – MAFC

  2020. December 18.
  1 éve
  Az év utolsó mérkőzését hazai pályán fogja játszani a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, a MAFC ellenfeleként, december 19-én, 17:00-tól, a Március 15. úti Sportcsarnokban. A találkozó után U20-as csapatunk búcsúzik az őszi szezontól.
   
  Nehéz mérkőzésen vannak túl a bakonyiak, akik legutóbb az NKA Pécs ellenfeleként mérettették meg magukat, idegenben. A két hosszabbítással tarkított mérkőzés végül vendég győzelemmel zárult (103:105). A találkozón Madár András 28, Nebojsa Dukic 27 pontig jutott, míg Orgona 12 lepattanót tudhatott magáénak.
   
  Ellenfelünk, a MAFC nehéz őszi szezonon van túl, a vírushelyzet miatt hosszabb kihagyásuk volt, több mint egy hónapig nem léptek pályára. Legutóbb hazai pályán látták vendégül a Budapesti Honvéd SE-t, ahol egy szoros találkozón, 76:75-re tudtak felülkerekedni ellenfelükön. Ezen találkozó előtt legutóbb október 31-én tudtak bajnokit játszani, akkor a TF-BP otthonában vendégeskedtek, ahol a hazai csapat tudott győzni, 100:80 arányban.
   

  Csapatunk jelenleg a bajnokság ötödik helyén áll, tizenegy meccsből hetet meg tudtuk nyerni és mindössze négy találkozón maradtunk alul. Ellenfelünk kevesebb, mint hét mérkőzést tudhat maga mögött, amiből két találkozón szerezték meg a két pontot, és öt mérkőzésen egy-egy pontot sikerült begyűjteniük.
   
  Habár az évben ez az utolsó találkozónk, még egy meccsünk hátravan az őszi szezonból, ugyanis a Vasas elleni összecsapás el lett napolva. Ennek a pótlásáról a későbbiekben tájékoztatjuk szurkolóinkat.
   
  Sok sikert a srácoknak az év utolsó megmérettetésére!
   
  Hajrá Veszprém, Hajrá HOYA!
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink