Naptár

Betöltése

  Feldobás előtt: Veszprém – MAFC

  2021. Április 06.
  2 hónapja
  Otthon, azaz a Március 15. úti Sportcsarnokban fogadja a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém a MAFC csapatát a rájátszás negyeddöntőjének második mérkőzésén, április 7-én, szerdán, 20:00-tól. A találkozót élőben közvetítjük a YouTube csatornánkon.
   
  Nehéz és fontos mérkőzés következik a veszprémi gárdának, akik zsinórban harmadszor fognak a fővárosi MAFC ellen játszani. Legutóbb április 3-án, idegenben, a három győzelemig tartó negyeddöntő első fordulójában feszültek egymásnak a felek. Ekkor egy nagyon szoros első félidő után végül az ellenfelünk távozhatott győztesen a pályáról (95:83). Azon az összecsapáson a Veszprém centere, Nebojsa Dukic nem tudott pályára lépni kisebb sérülése miatt. Madár András viszont ott volt, és 30 pontot szerzett, a meccset pedig 37-es VAL mutatóval zárta. Orgona Gergő is remekül játszott, a fiatal erőcsatár 11 lepattanót szedett össze.
   

  Az előző két meccsen (egy alapszakasz és egy playoff) tehát vereséget szenvedtünk a MAFC-tól, ám mindkétszer idegenben játszottunk. Hazai pályán azonban nyertünk ellenük még decemberben, ráadásul nagy különbséggel (109:76), így már csak ezért is megvan minden okunk a bizakodásra. A szerdai meccs nagyon fontos lesz, és természetesen ennek megfelelően készül is az együttes a megmérettetésre.
   
  Kövessék élőben a találkozót a YouTube csatornánkon, és szurkoljunk együtt kosarasainknak!
   
  Hajrá HOYA, hajrá Veszprém!
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  GY

  HOYA-PE Veszprém
  VS  NKA Pécs

  79 - 70

  2021. 05. 08. 17:00

  Kövess minket

  Kiemelt Támogatóink