Naptár

Betöltése

Feldobás előtt: Veszprém – MAFC

2021. Április 13.
3 éve
A negyedik mérkőzés következik a rájátszás negyeddöntőjében a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém számára szerdán. A MAFC elleni újabb csatát a veszprémi Március 15. úti Sportcsarnokban rendezik meg, április 14-én 20:00-tól. A találkozót élőben közvetítjük a YouTube csatornánkon.
 
Nincs könnyű helyzetben a bakonyi gárda, hiszen a legutóbbi, múlt szombati idegenbeli találkozón gyengébb formát mutatva maradt alul a fővárosi csapattal szemben. Azon a mérkőzésen Madár András nem vehetett részt, mivel még a február 24-i, Salgótarján elleni találkozón követett el fegyelmi vétséget, amelynek következtében a szövetséges egymeccses eltiltással büntette irányító-bedobónkat. A találkozó így végül magabiztos MAFC győzelemmel zárult (91:62).  A mérkőzésen csapatunkból Futó Balázs volt a legeredményesebb, aki 15 pontot dobott, valamint leszedett 10 lepattanót. Ez a teljesítmény 22-es VAL mutatót eredményezett fiatal erőcsatár-centerünknek. A hazaiaknál egykori játékosunk, Kovács Ádám volt a legponterősebb, aki 16 egységgel járult hozzá a fővárosiak győzelméhez.
 
Természetesen gőzerővel készülünk a következő, negyedik mérkőzésre, hogy hazai pályán ismét miénk lehessen a győzelem, ezzel kiegyenlítve a párharcot, és kiharcolva az ötödik, mindent eldöntőösszecsapást, amely ismét Budapesten lenne szombaton.
 

A többi negyeddöntős párharc egyébként már mind eldőlt. Mindegyik továbbjutó csapat 3-0-s összesítést ért el a saját ágán. A HÜBNER-Nyíregyháza BS az NKA Pécs ellen, a Vasas Akadémia a Salgótarjáni KSE ellen, míg a BKG-Príma Akadémia a Budapesti Honvéd ellen ment tovább. Amennyiben mi nyerjük a negyeddöntőt, úgy a BKG lesz az ellenfelünk, ha nem sikerül, akkor pedig a Budapesti Honvéd ellen küzdünk majd a minél jobb helyért. Az elődöntők szintén három győzelemig tartanak, míg az 5-8. helyek sorsa kuparendszer szerint, oda-visszavágós párharcokban dől el.
 
Baksa Szabolcs vezetőedző a következőképp vélekedik az előttünk álló találkozóról: Szerdán a szezon eddigi legfontosabb mérkőzése következik. Hullámzó a teljesítményünk az elmúlt időszakban, fontos lesz, hogy ennek ellenére is higgadtan, koncentráltan tudjunk játszani, ne nyomjon minket agyon a találkozó tétje. Az életben maradásunkért fogunk küzdeni. Szeretnénk mindenképpen kiharcolni az ötödik meccset.
 
Kövessék minél többen a mérkőzést a YouTube csatornánkon és szurkoljunk együtt, hogy ismét sikerüljön kiegyenlíteni a párharcot.
 
Hajrá HOYA, hajrá Veszprém!
 

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

GY

Veszprém KK
VS  Vásárhelyi Kosársuli

99 - 77

2024. 04. 13. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink