Naptár

Betöltése

  Feldobás előtt: Veszprém – MAFC

  2021. Április 13.
  1 éve
  A negyedik mérkőzés következik a rájátszás negyeddöntőjében a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém számára szerdán. A MAFC elleni újabb csatát a veszprémi Március 15. úti Sportcsarnokban rendezik meg, április 14-én 20:00-tól. A találkozót élőben közvetítjük a YouTube csatornánkon.
   
  Nincs könnyű helyzetben a bakonyi gárda, hiszen a legutóbbi, múlt szombati idegenbeli találkozón gyengébb formát mutatva maradt alul a fővárosi csapattal szemben. Azon a mérkőzésen Madár András nem vehetett részt, mivel még a február 24-i, Salgótarján elleni találkozón követett el fegyelmi vétséget, amelynek következtében a szövetséges egymeccses eltiltással büntette irányító-bedobónkat. A találkozó így végül magabiztos MAFC győzelemmel zárult (91:62).  A mérkőzésen csapatunkból Futó Balázs volt a legeredményesebb, aki 15 pontot dobott, valamint leszedett 10 lepattanót. Ez a teljesítmény 22-es VAL mutatót eredményezett fiatal erőcsatár-centerünknek. A hazaiaknál egykori játékosunk, Kovács Ádám volt a legponterősebb, aki 16 egységgel járult hozzá a fővárosiak győzelméhez.
   
  Természetesen gőzerővel készülünk a következő, negyedik mérkőzésre, hogy hazai pályán ismét miénk lehessen a győzelem, ezzel kiegyenlítve a párharcot, és kiharcolva az ötödik, mindent eldöntőösszecsapást, amely ismét Budapesten lenne szombaton.
   

  A többi negyeddöntős párharc egyébként már mind eldőlt. Mindegyik továbbjutó csapat 3-0-s összesítést ért el a saját ágán. A HÜBNER-Nyíregyháza BS az NKA Pécs ellen, a Vasas Akadémia a Salgótarjáni KSE ellen, míg a BKG-Príma Akadémia a Budapesti Honvéd ellen ment tovább. Amennyiben mi nyerjük a negyeddöntőt, úgy a BKG lesz az ellenfelünk, ha nem sikerül, akkor pedig a Budapesti Honvéd ellen küzdünk majd a minél jobb helyért. Az elődöntők szintén három győzelemig tartanak, míg az 5-8. helyek sorsa kuparendszer szerint, oda-visszavágós párharcokban dől el.
   
  Baksa Szabolcs vezetőedző a következőképp vélekedik az előttünk álló találkozóról: Szerdán a szezon eddigi legfontosabb mérkőzése következik. Hullámzó a teljesítményünk az elmúlt időszakban, fontos lesz, hogy ennek ellenére is higgadtan, koncentráltan tudjunk játszani, ne nyomjon minket agyon a találkozó tétje. Az életben maradásunkért fogunk küzdeni. Szeretnénk mindenképpen kiharcolni az ötödik meccset.
   
  Kövessék minél többen a mérkőzést a YouTube csatornánkon és szurkoljunk együtt, hogy ismét sikerüljön kiegyenlíteni a párharcot.
   
  Hajrá HOYA, hajrá Veszprém!
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink