Naptár

Betöltése

  Feldobás előtt: Veszprém - Miskolc

  2019. November 07.
  2 éve
  A férfi kosárlabda NBI/B piros csoportjának 7. fordulójában a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém csapata látja vendégül a MEAFC-Miskolc csapatát, a Vetési Albert Gimnázium csarnokában, november 8-án, 18:00-kor. Élő közvetítés a YouTube csatornánkon lesz elérhető!

  A tabella kilencedik helyén álló klub lesz az ellenfelünk pénteken. Habár a hét hely különbség soknak tűnhet, a Miskolc igen agresszív, gyors kosárlabdát játszik. Az előző fordulóban mind a vendéglátó, mind a vendég együttes bezsebelte a győzelmet, így joggal mondhatjuk, hogy mindegyik együttes kellő motivációval és lendülettel áll neki az összecsapásnak. A MEAFC a Vasast győzte le otthon 81:68-ra, ezzel 3-3-ra alakítva a győzelem-vereség mutatóját. A HOYA pedig hétfőn a Hepp Kupában győzött a Pápa ellenébenidegenben (87:106), míg előtte, október 31-én hazai pályán múlta felül a Honvédot (83:81).
   

  A legnagyobb kihívást a védelmünk számara az ellenfél légiósa, Thornton Austin jelentheti, aki 21,3-as pontátlaggal rendelkezik. Az ő levédekezése, kivétele a meccsből kulcsfontosságú lehet.
   
  Sajnos most ebben nem lehet segítségünk Szabó Péter, aki a legutóbbi, Budapesti Honvéd SE elleni bajnoki mérkőzésünkön megsérült, részleges oldalszalag-szakadást szenvedett a térdében, így több találkozót is ki kell hagynia.
   
  Ugyanakkor nem szabad amellett sem szó nélkül elmenni, hogy együttesünkben Füzi Róbert és Madár András is jó formában vannak. Míg Füzi a hétfői mérkőzésen három mutatóban is a legjobb lett csapatából, addig Bandi tizenhat pontjából tizenötöt hárompontossal szerzett, fontos pillanatokban. Emellett rendre megfigyelhető, hogy szinte mindenki kétszámjegyű pontot szerez a meccseken, aki pályára lép, és bárki képes kiugró teljesítményt nyújtani. Ez egyértelműen mutatja a csapatunk erejét.
   

   
  Nagyon színvonalas mérkőzésnek ígérkezik tehát a pénteki a holtversenyben listavezető és hazai pályán veretlen Veszprémmel, valamint a magára találó Miskolccal. Várjuk kedves szurkolóinkat a helyszínre!
   
  Hajrá Veszprém, Hajrá HOYA!
   
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink