Naptár

Betöltése

Feldobás előtt: Veszprém – MTK

2021. Január 29.
3 éve
Veszprémben kap lehetőséget a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém gárdája, hogy javítson a legutóbbi, Pécsen elszenvedett, PVSK elleni vereség után. Ezúttal az MTK-Elite Basket lesz az ellenfelünk, a bajnokság 18. fordulójában, 17:00-tól, a veszprémi Március 15. úti sportcsarnokban.
 
Elégedetlenül távoztunk Pécsről az előző mérkőzést követően, ahol a bajnokság sereghajtója kiváló formát mutatva és kemény küzdelem árán végül felülkerekedett rajtunk. A hazai csapat tizenkétpontos győzelmet aratott felettünk (94:82). A kimagasló dobószázalékukra nem volt elég válasz tőlünk Nebojsa Dukic 28 pontja.
 
Az MTK legutóbb a MAFC csapatát látta vendégül, és a találkozó egy hétpontos vendéggyőzelemmel zárult. Ezzel a szigetszentmiklósi csapat az utolsó helyre csúszott vissza. Tizenhat mérkőzésből tizennégyet elbuktak, és mindössze kettőn arattak győzelmet.
 

Velük szemben mi a harmadik helyről estünk vissza a tabella negyedik pozíciójába a legutóbbi botlásunkkal. A mutatónk így tíz győzelem, valamint öt vereség a tizenöt találkozóból.
 
A két csapat már találkozott egymással, akkor a Szigetszentmiklós otthonában, immáron zárt kapuk mögött. A HOYA akkor tizenegy ponttal tudta legyőzni az MTK-t. A mérkőzésen Dukic 20 pontot dobott, valamint leszedett 13 lepattanót, ami alapjául szolgált a 34-es VAL mutatójához. Szabó Péter 6 gólpasszal járult hozzá a győzelmünkhöz.
 
A szombati találkozót, terveink szerint, élőben közvetítjük a YouTube csatornánkon. Szurkoljunk tehát a képernyő előtt ülve a csapatnak, hogy egy újabb győzelmi sorozatot kezdjen meg!

 
Hajrá Veszprém, Hajrá HOYA!
 

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  Százhalombattai KSE

2024. 03. 31.

Korábbi mérk?zés

V

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

68 - 88

2024. 03. 23. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink