Naptár

Betöltése

Feldobás előtt: Veszprém - Nagykőrös

2021. Január 08.
3 éve
Második találkozóját játssza a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém négy napon belül, ezúttal hazai pályán, a Március 15. úti Sportcsarnokban, január 9-én, 17:00-tól. Az ellenfelünk a Nagykőrösi Sólymok KE lesz.
 
Otthonunkba látogat tehát az a Nagykőrös, akikkel a bajnokság legelején mérkőztünk meg (ugyanis az őszi, TF elleni találkozó a koronavírus fertőzöttségek miatt elmaradt). Akkor az alföldi gárda aratott győzelmet egy egylabdás mérkőzésen, 91:85-re.
 
Most azonban kiváló formában van csapatunk, amely a legutóbbi öt mérkőzését egytől egyig megnyerte. A legutóbbi meccsen a TF-BP-n sikerült felülkerekedni idegenben, 64:73-ra. A találkozón Madár András 24 pontot és 4 labdát szerzett, valamint 27-es VAL mutatóig jutott. Habár két magas emberünket is nélkülöznünk kellett a mérkőzés végére (Nebojsa Dukic kipontozódott, Futó Balázs sérülés miatt állt ki), mégis nagy szívvel, csapatként legyőztük az egykori játékosunk, Kerkai Ákos jelenlegi egyesületét. Ezzel a diadallal a mutatónk jelenleg kilenc győzelem és négy vereség, ami a tabella ötödik helyére jogosít fel minket.
 

Velünk szemben a Nagykőrös egy nagyarányú vereséget szenvedett el a Budapesti Honvéd otthonában (105:73), így Ők a bajnokság tizedik helyén tanyáznak. Ezen a mérkőzésen ugyanakkor nem játszott ellenfelünk magasembere, Dobos László.
 
Komoly feladat vár ismét a mieinkre, de ég a tűz a fiatal csapatban, hogy továbbra is megőrizzük a veretlenségi szériánkat, és egy újabb együttessel szemben vegyünk elégtételt őszi vereségünkért.
 
Hajrá HOYA, hajrá Veszprém!
 

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

GY

Veszprém KK
VS  Vásárhelyi Kosársuli

99 - 77

2024. 04. 13. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink