Naptár

Betöltése

  Feldobás előtt: Veszprém – NKA Pécs

  2021. Május 07.
  1 éve
  Az utolsó mérkőzéséhez érkezett a 2020/21-es szezonban a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, amikor is az NKA Pécs lesz az ellenfél május 8-án, szombaton 17:00-tól a veszprémi Március 15. utcai Sportcsarnokban. A tét a hetedik hely megszerzése lesz. A meccset élőben közvetítjük a YouTube csatornánkon.
   
  Jó hír, hogy immáron a csarnokban buzdíthatják a fiúkat a védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók, valamint azok a tizennyolc év alattiak is, akiket védettségi igazolvánnyal rendelkező rokona kíséri el. További fontos információkat erről korábbi cikkünkben találnak a drukkerek. A találkozóra a belépés ingyenes lesz.  

  Három ponttal kapott ki a HOYA a szerdai odavágón az NKA otthonában (85:82), aminek értelmében ahhoz, hogy a hetedik helyen zárhassuk a szezont legalább négypontos győzelmet kell aratnunk szombaton. Ellenfelünk negyedik negyedes zónavédekezése meglepett minket, ami végül, habár a találkozó jelentős részét mi kontrollátuk, egy triplányi vereséghez vezetett.
   

  A legutóbbi összecsapáson igazi csapatként működött a gárdánk, öten is tíz pont felett dobtak. Közülük is a legtöbbet Madár András szerezte, aki 23 egységgel vette ki a részét a szoros végeredményből. Kiemelkedő volt még Orgona Gergő 14 pontja, valamint 80%-os mezőnyszázaléka, ráadásul a legjobb, 21-es VAL mutatót is magáénak tudhatta.
   
  Habár hátrányból várjuk a meccset, Baksa Szabolcs vezetőedző az odavágó után elmondta, hogy egyáltalán nem csalódott, sőt, örül annak, hogy egy jó a mérkőzést játszottak a felek.
   
  Szabó Péter csapatkapitányunk a következőket mondta a pécsiek elleni összecsapás előtt: „Szeretnénk megszerezni a hetedik helyezést. Hazai pályán erősek vagyunk, és remélem, hogy a szurkolók támogatása még egy lökést ad nekünk. Mindent bele fogunk adni!”
   
  Buzdítsuk együtt a csapatot szezonzáró találkozón, aki megteheti, az a helyszínen, aki pedig esetleg nem tud kilátogatni, az a képernyő előtt!
   
  Hajrá HOYA, hajrá Veszprém!
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink