Naptár

Betöltése

  Feldobás előtt: Veszprém - Nyíregyháza

  2020. Január 12.
  2 éve
  Idén az első hazai mérkőzését játssza a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém a Vetési Albert Gimnáziumban, január 12-én, 18:00-kól a HÜBNER-Nyíregyháza BS ellen, a bajnokság 16. fordulójában. Reméljük, minél többen kilátogatnak a mérkőzésre! Azoknak, akik esetleg nem tudnának, szokás szerint, élőben közvetítjük a mérkőzést a YouTube csatornánkon.
   
  Több szempontból is fontos meccset játszik vasárnap este a bakonyi gárda. Nem más, mint a jelenlegi listavezető Nyíregyháza látogat Veszprémbe. A két csapat találkozott már a bajnokságban, akkor idegenben alulmaradt a HOYA (105:87).

  A tét egyrészt az, hogy át tudjuk-e venni a vezetést a tabellán, vagy felkapaszkodunk a második helyre, esetleg - vereség esetén - maradunk a jelenleg elfoglalt harmadik helyen. Ahhoz, hogy ismét mi legyünk az éllovasok, 18 pontnál nagy arányú győzelemre van szükség. Fontos bizonyítani is önmagunknak és a szurkolóinknak is, hiszen Mérész Csaba csapata az utóbbi három bajnoki mérkőzését elveszítette.
   

  Legutóbb a Salgótarján vendégeként nem tudtuk elhozni a két pontot (75:69). Ezzel és az azelőtti két vereséggel - előbb a Budafok (113:96) még decemberben, majd a MAFC (91:85) ellen - visszacsúsztunk a harmadik helyre a tabellán.

  Vendégünk velünk ellentétben jó formát mutat, az utóbbi három bajnoki mérkőzésén nem hibázott és győzelmet tudott aratni. Legutóbb a Vasast győzték le hazai pályán (83:67). Mindössze három vereséggel és tizenkét győzelemmel rendelkeznek. A Nyíregyháza ellen csak a Vasas, a Baja és a MAFC tudott sikert aratni. Ebből a két előbbi együttes az első két fordulóban, azaz a szezon elején érte el mindezt.

  Fontos lesz, hogy az ellenfél légiósát is hatástalanítani tudjuk. Bryton Antonio Hobbs ugyanis a maga 23,5-ös pontátlagával a második helyet foglalja el az NBI/B Piros csoportjának játékosai közötti ranglistán.

  Nehéz mérkőzés vár tehát ránk vasárnap, szurkoljunk együtt a helyszínen! Hajrá HOYA, hajrá Veszprém!
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink