Naptár

Betöltése

  Feldobás előtt: Veszprém – Nyíregyháza

  2020. Október 30.
  1 éve
  Ismét hazai pályán játszik bajnoki mérkőzést a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, ezúttal a HÜBNER-Nyíregyháza BS ellen, október 31-én, 17:00-tól, a Március 15. úti Sportcsarnokban.
   
  Nagy erőkkel készül a veszprémi gárda a hétvégi mérkőzésre, amelyet a listavezető Nyíregyháza ellen vív meg a bakonyi csapat. Javítani készülünk a hétfői botlás után, amely egyben a kiesést is jelentette a Dr. Hepp Ferenc Emlékkupából. Pápán játszottunk kupamérkőzést a hét legelején, amelyen a hazai csapat aratott győzelmet (81:68), és így már nem folytathatjuk a küzdelmeket a kupasorozatban.
   
  A bajnokságban jó formában van a csapatunk, hiszen az utolsó két találkozót győzelemmel tudtuk zárni. Előbb a Pécs ellen, hazai pályán (85:74) nyertünk, majd az MTK otthonába látogattunk, ahol egy nehéz mérkőzésen végül 75:86 arányban tudtunk felülkerekedni a Törökbálinton. Ezen a mérkőzésen Nebojsa Dukic kiemelkedő teljesítményt nyújtott, és három mutatóban is csapatunk legjobbja volt. 20 pontot, valamint 13 lepattanót szerzett, amivel 34-es VAL mutatót tudott jegyezni.
   

  A Nyíregyháza eddig hibátlan teljesítményt nyújt a bajnokságban, öt győzelem és nulla vereség a mutatójuk. Legutóbb hazai pályán a Budapest Honvéd csapatát tudták legyőzni nagyarányú különbséggel (100:78).
   
  Komoly tényező lehet a mérkőzésen a nyíregyháziak friss igazolása, a légiós Ubilla Emmanuel, aki több első osztályú csapatot is megjárt már, valamint 18,2-es pontátlagával vezeti a házi pontlistát.
   
  A szombati mérkőzésen kérjük kedves Szurkolóinkat, hogy tartsák be a járványügyi helyzetre vonatkozó előírásokat. A csarnok egész területén kötelező lesz a maszk viselése, valamint igyekezzenek tartani a legalább másfél méteres távolságot egymástól a közösségi terekben. Helyezünk ki kézfertőtlenítőket is, amelyek használata erősen ajánlott, akárcsak a tájékoztató táblák elolvasása és az ott leírtak követése.
   
  Szurkoljunk együtt minél többen a helyszínen a csapatnak ezen a nagyon keménynek ígérkező meccsen! Az összecsapásra a belépés ingyenes. Az online élő közvetítést pedig a Patreon követőink élvezhetik! Részletek erről itt olvashatók.

   
  Hajrá HOYA, Hajrá Veszprém!
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink