Naptár

Betöltése

Feldobás előtt: Veszprém – Pécs

2020. Október 16.
3 éve
Ismét bajnoki mérkőzést játszik a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém csapata, ezúttal azonban már hazai pályán, méghozzá október 18-án, 17:00-tól. A helyszín azonban eltérő lesz a megszokottól, hiszen a Vetési Albert Gimnázium helyett ebben az idényben a Március 15. úti Sportcsarnokban lép itthon parkettre a HOYA. Az első vendégünk a PVSK-CARGATE lesz.
 
Nehéz összecsapáson van túl együttesünk, hiszen a hétközi fordulóban Baján mérettettük meg magunkat, ahol egy egylabdás mérkőzésen végül hat ponttal veszítettünk (90:84). A találkozón Madár András kiemelkedő teljesítményt nyújtott, 26 pontig jutott, míg Orgona Gergő 8 lepattanót tudott begyűjteni. Csapatunk mérlege jelenleg nulla győzelem és két vereség.
 
A pécsiek az előző mérkőzésükön a Nyíregyháza otthonába látogattak, ahol a vendéglátójuk magabiztosan tartotta otthon a pontokat (82:63). Ezzel a Pécs egy győzelmet és két vereséget tudhat magáénak a bajnokságban, ahol jelenleg a nyolcadik helyet foglalják el.
 

Külön figyelmet érdemel a baranyaiaknál Bíró Levente, aki jelenleg a Pécs legponterősebb játékosa, 20,5 pontot átlagolt az eddigi három mérkőzés alatt. Dragasevic Veljko, a tavalyi legtöbb kosarat hozó spílerük azonban idén már nem ennél az egyesületnél szerepel.
 
A vasárnapi mérkőzésen kérjük kedves Szurkolóinkat, hogy tartsák be a járványügyi helyzetre vonatkozó előírásokat. A csarnok egész területén kötelező lesz a maszk viselése, valamint igyekezzenek tartani a legalább másfél méteres távolságot egymástól a közösségi terekben. Helyezünk ki kézfertőtlenítőket is, amelyek használata erősen ajánlott, akárcsak a tájékoztató táblák elolvasása és az ott leírtak követése.
 
Látogassanak el minél többen az első hazai meccsünkre, amelyre a belépés ingyenes lesz! Itt az idő, hogy ismét a kosarasoknak is szurkoljunk Veszprémben! A cél nem is lehet más megfiatalított csapatunk számára, mint az első bajnoki győzelem megszerzése két szoros vereség után.
 
Hajrá HOYA, hajrá Veszprém!
 
 

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

GY

Veszprém KK
VS  Vásárhelyi Kosársuli

99 - 77

2024. 04. 13. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink