Naptár

Betöltése

  Feldobás előtt: Veszprém - Salgótarján

  2020. December 01.
  1 éve
  Újabb hazai bajnoki találkozó következik a Március 15. úti Sportcsarnokban, ezúttal a Salgótarjáni KSE ellenfeleként, december 2-án, 20:00-tól, zárt kapuk mögött.
   
  Halasztott mérkőzést játszik a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, amely eredetileg november 24-én került volna megrendezésre, de azt - a vendégek MKOSZ által elfogadott halasztási kérelme értelmében - el kellett napolni.
   
  Nehéz derbin van túl a bakonyi gárda. Múlt szerdán a TF-BP-t látták vendégül, amely összecsapás egy remek hazai első félidőt követően végül a fővárosi csapat győzelmével zárult (80:91). Ezzel csapatunk jelenleg a hetedik helyen áll a bajnokságban négy győzelemmel és négy vereséggel, szemben a tarjániakkal, akik a harmadik helyet foglalják el, ugyanis eddigi öt meccsükből négyet sikerrel abszolváltak. Legutóbb a MEAFC-Miskolc otthonában léptek pályára, ahonnan egy 83:97 arányú diadallal és az azért járó két ponttal a zsebükben távozhattak.
   

  Tavaly is találkozott egymással a két csapat, előbb mi voltunk hazai pályán, ahol egy sima, 103:85-ös végeredményt hozó diadalt arattunk. Ezen az összecsapáson Madár és Szabó is 13-13 pontig jutott, valamint Madár 6 gólpassz is kiosztott és leszedett ugyanennyi lepattanót. A második, idegenbeli találkozó a tavalyi szezonban nem alakult szerencsésen számunkra a tarjániak ellen. Az akkor rossz formában lévő csapatunk hatpontos vereséggel vonulhatott le a pályáról.
   
  A mérkőzés a kormányrendelet és az MKOSZ határozata értelmében zártkapus lesz, így a szurkolók sajnos nem látogathatnak ki az összecsapásra. Facebook és Instagram oldalunkon azonban igyekszünk minél gyakrabban jelentkezni és tájékoztatni a drukkereket a meccs alakulásáról. A találkozót követően pedig szokás szerint részletes tudósítással szolgálunk majd.
   
  Hajrá Veszprém, Hajrá HOYA!
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink