Naptár

Betöltése

  Feldobás előtt: Veszprém - TF

  2020. Január 20.
  2 éve
  A HOYA-Pannon Egyetem Veszprém fogadja a TF-BP-t a Dr. Hepp Ferenc Emlékkupa 5. fordulójában, január 21-én, a Vetési Albert Gimnáziumban, 18:00-tól. A tét nem kicsi, hiszen a győztes gárda vehet részt a kupasorozat négyes döntőjében.  A mérkőzést élőben közvetítjük a YouTube csatornánkon.
   

  Ismét vereséget szenvedett el a HOYA a bajnokságban pénteken, a Vasas otthonában (91:90), ahol Mike McCall volt a leginkább ponterős játékosa a bakonyi csapatnak, 20 pontig tudott az amerikai légiós. Ezzel a vereségével a Veszprém visszacsúszott a negyedik helyre a tabellán.

  A címvédő a legutóbbi kupameccsét – még november végén - ugyanakkor győzelemmel zárta, ekkor az ellenfelük az NB I/B zöld csoportjában játszó Agrofeed Széchenyi Egyetem Győr volt. A mérkőzésen biztosan, huszonhét pontos különbséggel diadalmaskodott a vendég együttes (80:107) Győrben.
   

  A TF a bajnokságban legutóbb a BKG-t hazai pályán győzte le (101:71). Ivosev Tamás ezen a találkozón 34 pontig jutott.

  A két együttes már találkozott a szezon során, ha nem is a kupában, de a bajnokságban. Egy szoros, kevéspontos mérkőzésen végül a Veszprém aratott győzelmet (69:75). A vendég együttesből McCall volt a legponterősebb játékos, tizenkilenc egységig jutott, ahogy a hazai gárdából Czura is. A TF-nél ekkor Ivosev nem játszott, akinek a hatástalanítása kulcsfontosságú lehet a keddi mérkőzésen.

  A Veszprémi együttes bizonyítani szeretne, meg akarják mutatni azt, hogy miért is ők a címvédők.

  Várunk mindenkit szeretettel a Vetési Albert Gimnáziumba! A kupameccsre a belépés díjtalan.
  Hajrá HOYA, hajrá Veszprém!
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink