Naptár

Betöltése

  Feldobás előtt: Veszprém - TF

  2020. Március 05.
  2 éve
  A TF-BP-et látja vendégül a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém a bajnokság 23. fordulójában, március 6-án, pénteken 18:00-tól, a Vetési Albert Gimnáziumban. A találkozót élőben közvetítjük a YouTube csatornánkon.
   
  Nehéz feladat vár a bakonyi csapatra a bajnokságban holnap, ugyanis az ellenfél ismét az a rivális TF-BP lesz, akikkel harmadszor találkozik a Veszprém a 2019/20-as szezonban. A fővárosi csapattal szembeni mutatónk eddig hibátlan, mindkét mérkőzést behúztunk ellenük. Ebből egyet a bajnokságban, míg egyet a Hepp kupa keretein belül. Az előbbi diadal egy viszonylag szorosabb összecsapáson született, idegenben tudtunk föléjük kerekedni (69:75), míg a kupában magabiztosan jutottunk tovább a négyes döntőbe, legyőzve őket hazai pályán (106:91). Ezen a meccsen Czirbus József 21 pontig jutott, míg Madár András 7 gólpasszt osztott ki, és 33-as VAL mutatót ért el.
   

  Vitathatatlanul jó formában van a vendéglátó gárda, hiszen az utóbbi három mérkőzésből hármat megnyert, valamint a Hepp kupában is ezüstérmes lett Nikola Lazic csapata. Jelenleg a HOYA a bajnokság alapszakaszában a negyedik helyen áll, azonos pontszámmal, mint a harmadik Budafok.
  Múlt héten az MTK vendégeként mérettettünk meg, ahol egy magabiztos győzelemmel haza is hoztuk a két pontot (64:89). Ezen a mérkőzésen Madár András 28 ponttal, Guntis Sipolins 11 lepattanóval, Szabó Péter pedig 11 gólpasszal járult hozzá a győzelemhez.
   
  A TF is sikerrel zárta a 22. fordulót, otthon diadalmaskodtak magabiztosan, 82:57 arányban a Vasas felett, így jelenleg 11 győzelemmel és ugyanennyi verséggel a tabella nyolcadik helyén állnak.
   
  Holnap tehát ismét remek meccsre van kilátás a Vetési Gimnáziumban. Szurkoljunk együtt minél többen a Veszprémnek a helyszínen, hajrá HOYA!
   
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink