Naptár

Betöltése

Feldobás előtt: Veszprém - TF

2020. Március 05.
4 éve
A TF-BP-et látja vendégül a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém a bajnokság 23. fordulójában, március 6-án, pénteken 18:00-tól, a Vetési Albert Gimnáziumban. A találkozót élőben közvetítjük a YouTube csatornánkon.
 
Nehéz feladat vár a bakonyi csapatra a bajnokságban holnap, ugyanis az ellenfél ismét az a rivális TF-BP lesz, akikkel harmadszor találkozik a Veszprém a 2019/20-as szezonban. A fővárosi csapattal szembeni mutatónk eddig hibátlan, mindkét mérkőzést behúztunk ellenük. Ebből egyet a bajnokságban, míg egyet a Hepp kupa keretein belül. Az előbbi diadal egy viszonylag szorosabb összecsapáson született, idegenben tudtunk föléjük kerekedni (69:75), míg a kupában magabiztosan jutottunk tovább a négyes döntőbe, legyőzve őket hazai pályán (106:91). Ezen a meccsen Czirbus József 21 pontig jutott, míg Madár András 7 gólpasszt osztott ki, és 33-as VAL mutatót ért el.
 

Vitathatatlanul jó formában van a vendéglátó gárda, hiszen az utóbbi három mérkőzésből hármat megnyert, valamint a Hepp kupában is ezüstérmes lett Nikola Lazic csapata. Jelenleg a HOYA a bajnokság alapszakaszában a negyedik helyen áll, azonos pontszámmal, mint a harmadik Budafok.
Múlt héten az MTK vendégeként mérettettünk meg, ahol egy magabiztos győzelemmel haza is hoztuk a két pontot (64:89). Ezen a mérkőzésen Madár András 28 ponttal, Guntis Sipolins 11 lepattanóval, Szabó Péter pedig 11 gólpasszal járult hozzá a győzelemhez.
 
A TF is sikerrel zárta a 22. fordulót, otthon diadalmaskodtak magabiztosan, 82:57 arányban a Vasas felett, így jelenleg 11 győzelemmel és ugyanennyi verséggel a tabella nyolcadik helyén állnak.
 
Holnap tehát ismét remek meccsre van kilátás a Vetési Gimnáziumban. Szurkoljunk együtt minél többen a Veszprémnek a helyszínen, hajrá HOYA!
 
 

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

GY

Veszprém KK
VS  Vásárhelyi Kosársuli

99 - 77

2024. 04. 13. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink