Naptár

Betöltése

  Feldobás előtt: Veszprém – TF

  2020. November 24.
  1 éve
  Újabb hazai mérkőzést játszik a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, ezúttal a TF-BP ellenfeleként, november 25-én, 20:00-tól, a Március 15. úti Sportcsarnokban, Veszprémben, továbbra is zárt kapuk mögött.
   
  Az első fordulóban elmaradt meccsét pótolja a bakonyi gárda, akik a legutóbbi egy küzdős mérkőzésen tudtak megnyerni a Miskolc ellen, ezzel otthon tartva a két pontot (91:80). A találkozón Dukic 26 pontig, 16 lepattanóig és 36-os VAL mutatóig jutott, valamint 2 blokkot is jegyezhetett, amivel abszolút a mezőny legjobbjának számított.
   
  Aktuális ellenfelünk a fővárosi TF-BP, akik a legutóbb a Baja vendégeként léptek a pályára, ám a hazai csapat egy sima, 101:69 arányú győzelemmel zárta le a mérkőzést. Ezzel az eredménnyel jelenleg a nyolcadik helyen állnak a tabellán, három győzelemmel és négy vereséggel, akikkel szemben mi a hatodik helyet foglaljuk el, ugyancsak hét találkozót magunk mögött tudva, négy győzelemmel és három vereséggel. Ezekből az utolsó két összecsapást megnyertük, ami egy extra motivációt és lendületet adhat a csapatnak.
   

  Tavaly is találkozott egymással a két csapat, előbb decemberben a TF otthonában arattunk győzelmet 69:75-re, majd hazai pályán ugyancsak hatpontos különbséggel, 83:77-re tudtunk felülkerekedni a fővárosiakon. A Dr. Hepp Ferenc emlékkupában is összesorsoltak minket velük, ott egy nagyobb különbségű győzelmet (106:91) sikerült összehoznunk, amivel be is jutottunk a sorozat négyesdöntőjébe, ahol végül az ezüstérmet akasztották a nyakunkba.
   
  Izgalmas meccsnek ígérkezik tehát a szerdai is, szurkoljunk a srácoknak, hogy folytatódjon a jó széria!
   
  Hajrá Veszprém, Hajrá HOYA!
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink