Naptár

Betöltése

Feldobást előtt: Nagykőrös – Veszprém

2020. Március 10.
4 éve
Hétközi forduló keretében találkozik a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém a Nagykőrösi Sólymok KE csapatával március 11-én, szerdán 19:30-tól, a nagykőrösi Kossuth Lajos Általános Iskolában. A mérkőzést élőben közvetítjük a YouTube csatornánkon.
 
Második bajnoki meccsét játssza rövid időn belül a Veszprém, csakúgy, mint vendéglátója, a Nagykőrős. A bakonyi gárda egy szoros találkozón legutóbb a TF-BP-et tudta legyőzni hazai pályán, 83:77 arányban. Ezen az összecsapáson együttesünk lett légiósa, Guntis Sipolins 24 pontig, 14 lepattanóig, valamit 33-as VAL mutatóig jutott, míg írányítónk, Szabó Péter 7 gólpasszal szolgálta ki a társait. A Veszprém ennek a múlt pénteki győzelmének, valamint a Budafok hazai, Salgótarján elleni vereségének köszönhetően feljebb lépett az alapszakasz tabellájának harmadik helyére, három pontra megközelítve a holtversenyben 41 ponttal élen álló MAFC és Nyíregyháza csapatát.
 

Soron következő ellenfelünk jelenleg a tizenharmadik helyet foglalja el a bajnokságban, 4 győzelmemmel és 19 vereséggel. A 23. fordulóban otthon játszottak a Vasas ellen, és nyertek 83:71-re a centerük, Dobos László vezetésével, aki 17 pontot, 9 lepattanót, valamit 28-as VAL mutatót szerzett. Az ő hatástalanítása kimondottan fontos feladat lesz csapatunk számára szerdán, ám csöppet sem ígérkezik könnyűnek, hiszen a hazaiak óriása egyedülálló adottságokkal rendelkezik az NBI/B Piros csoportjában a maga 219 cm-es magasságával és 145 kg súlyával.
 
Decemberben a két gárda már találkozott egymással, méghozzá Veszprémben. Ekkor sima hazai győzelemmel zárult az összecsapás, hiszen a 18 pontos Madár András vezette HOYA 93:66 arányban kerekedett felül a Sólymokon.
http://veszpremkosar.hu/matches/hoya-pannon-egyetem-veszprem_105
 
Szurkoljunk együtt minél többen, akár a helyszínen, akár a képernyő előtt, hogy ismét a Veszprém nyerjen, és megőrizze a négy meccs óta tartó győzelmi szériáját! Hajrá HOYA!
 

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

2024. 04. 24.

Korábbi mérk?zés

V

Dávid Kornél KA
VS  Veszprém KK

117 - 76

2024. 04. 21. 19:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink