Naptár

Betöltése

Felkészülési mérkőzések

2020. Augusztus 19.
3 éve

Megkezdte a felkészülést a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém a 2020/21-es szezonra. A Baksa Szabolcs vezetőedző által irányított együttes a közeljövőben öt edzőmérkőzést fog játszani.
 
Az első ilyen jellegű találkozó augusztus 25-én, kedden, 17:30-tól kerül megrendezésre, hazai pályán, azaz a Vetési Albert Gimnáziumban, ahol az Agrofeed SZE Győri KC lesz az ellenfelünk.
 
Ezután az Egis Körmend U20-as gárdáját fogadjuk augusztus 29-én, szombaton, változatlan helyszínen és szintén 17:30-as kezdéssel.
 
A harmadik mérkőzésre ugyancsak itthon kerül majd sor, méghozzá szeptember 2-án 17:30-tól, amikor is az „A” csoportos Alba Fehérvár lesz az ellenfél. Ez a találkozó a vendégek kérésére zártkapus lesz.
 
Az utolsó két megmérettetésünk a fővárosban lesz, a Budapesti Honvéd szervezte VIII. Gyurasits István Emléktorna keretein belül. Itt először szeptember 8-án, 19:15-kor lépünk pályára a MAFC ellen. A másnapi találkozó pontos kezdési ideje és az ellenfél kiléte a torna első összecsapásainak kimenetelétől függ.
 
 

Várjuk szurkolóinkat a felkészülési mérkőzéseinkre, a Fehérvár elleni meccs kivételével! A belépés ingyenes.
 
Kérünk Mindenkit, hogy lehetőség szerint tartsa meg mind beléptetéskor, mind a lelátón helyet foglalva a szükséges 1,5 méteres távolságot a szurkolótársától, és használja a kihelyezett kézfertőtlenítőket. Javasolt továbbá a maszk viselése.
 
Hangsúlyozottan kérjük, hogy aki betegnek érzi magát, lázas, influenzaszerű tünetei vannak, esetleg ízlelését vagy szaglását elveszítette, az semmiképpen se jöjjön el a mérkőzésre és ne veszélyeztesse a többi szurkoló, valamint a sportolók egészségét és az adott találkozó biztonságos lebonyolítását!
 
Megértésüket köszönjük!
 
Hajrá Veszprém!
 

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  Százhalombattai KSE

2024. 03. 31.

Korábbi mérk?zés

V

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

68 - 88

2024. 03. 23. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink