Naptár

Betöltése

  Felkészülési mérkőzések

  2020. Augusztus 19.
  1 éve

  Megkezdte a felkészülést a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém a 2020/21-es szezonra. A Baksa Szabolcs vezetőedző által irányított együttes a közeljövőben öt edzőmérkőzést fog játszani.
   
  Az első ilyen jellegű találkozó augusztus 25-én, kedden, 17:30-tól kerül megrendezésre, hazai pályán, azaz a Vetési Albert Gimnáziumban, ahol az Agrofeed SZE Győri KC lesz az ellenfelünk.
   
  Ezután az Egis Körmend U20-as gárdáját fogadjuk augusztus 29-én, szombaton, változatlan helyszínen és szintén 17:30-as kezdéssel.
   
  A harmadik mérkőzésre ugyancsak itthon kerül majd sor, méghozzá szeptember 2-án 17:30-tól, amikor is az „A” csoportos Alba Fehérvár lesz az ellenfél. Ez a találkozó a vendégek kérésére zártkapus lesz.
   
  Az utolsó két megmérettetésünk a fővárosban lesz, a Budapesti Honvéd szervezte VIII. Gyurasits István Emléktorna keretein belül. Itt először szeptember 8-án, 19:15-kor lépünk pályára a MAFC ellen. A másnapi találkozó pontos kezdési ideje és az ellenfél kiléte a torna első összecsapásainak kimenetelétől függ.
   
   

  Várjuk szurkolóinkat a felkészülési mérkőzéseinkre, a Fehérvár elleni meccs kivételével! A belépés ingyenes.
   
  Kérünk Mindenkit, hogy lehetőség szerint tartsa meg mind beléptetéskor, mind a lelátón helyet foglalva a szükséges 1,5 méteres távolságot a szurkolótársától, és használja a kihelyezett kézfertőtlenítőket. Javasolt továbbá a maszk viselése.
   
  Hangsúlyozottan kérjük, hogy aki betegnek érzi magát, lázas, influenzaszerű tünetei vannak, esetleg ízlelését vagy szaglását elveszítette, az semmiképpen se jöjjön el a mérkőzésre és ne veszélyeztesse a többi szurkoló, valamint a sportolók egészségét és az adott találkozó biztonságos lebonyolítását!
   
  Megértésüket köszönjük!
   
  Hajrá Veszprém!
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink