Naptár

Betöltése

  Fiatalokat is díjaztak

  2015. Június 09.
  7 éve
   
  Noha a bakonyiak az alapszakaszt követően nem zártak az NB I/B Nyugati-csoportjának első négy helyének egyikén – így nem váltottak jegyet a másodosztály felsőházi rájátszásába –, az évaduk nem tekinthető csalódásnak. A középházban végül másodikak lettek, ami összesítésben a tízedik pozíciót jelentette számukra. A Vetési gimnáziumban tartott eseményen Naményi Miklós, a sportkört tavaly tavasz óta működtető Veszprémi Kosárlabda Kft. ügyvezetője mégis inkább a klub tehetséges és mind eredményesebb fiataljait méltatta.

  – A Veszprémi Utánpótlás Kosárlabda Egyesület csapatai a nemrég befejeződött kiírásban kilencvennyolc mérkőzést vívtak, s azokból félszázat nyertek meg. Közülük az U11-es közösség vitte a legtöbbre, ők a korosztályukban – majd’ kétszáz társaság vetélkedésében – az ország húsz legjobb gárdája között végeztek (ezért a program részeként ajándékpólót és egy tortát is kaptak – a szerk.). Az együttesek edzésideje tizenöt százalékkal nőtt, összességében elérte a nyolcszáz órát. Az ifjak a bajnokságaikban több mint négy és félezer kilométert utaztak.

  Ezúttal a VUKE legeredményesebb szakemberének Petőfi Lajost választották. Az U11-es alakulatnak Kovács Bálint, az U12-esnek Ármós Dániel, az U14-esnek Kupcsik András, az U16-osnak Szűcs Péter, az U18-asnak Szeifert Zalán, az U21-esnek pedig Takács András lett a legjobb szezonbeli játékosa. Az NB I/B-s kör évadbeli MVP-je Kámán Tamás lett.

  Az elöljárók a rendezvényen elköszöntek az egylettől távozó sportolóktól: Nagy Róberttől, Gáll Dominiktól és Fekete Csabától, illetve a vezetőedzőség alól még februárban felmentett Petőfi Árontól. Egyébiránt a közeljövőben részletesen beszámolunk a keretbeli változásokról, amik eredményeként a következő idényben még komolyabb célok fogalmazódhatnak meg Vertetics Ádámék szereplésével kapcsolatban.
   
  Fotó: foto24.hu 

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink