Naptár

Betöltése

  Fiatalokat is díjaztak

  2016. Június 28.
  6 éve
   
  Az előző évadban tízedik helyen végzett csapat idén negyedik lett, úgy, hogy közben megnyerte a tizenkét szereplős Nyugati-csoport alapszakaszát. – Összességében nem lehetünk csalódottak, tudniillik az előzetesen megfogalmazott elképzeléseinket siker koronázta. Sokáig úgy tűnt, hogy harcban lehetünk a feljutásért, ám az idény végére elfogytunk, hullámzott a produkciónk – mondta a Vetési gimnáziumban tartott eseményen Naményi Miklós, a sportkört működtető Veszprémi Kosárlabda Kft. ügyvezetője, aki beszédében a klub tehetséges, eredményes, illetve jó kezekben lévő fiataljait is méltatta. Mint megjegyezte: a Veszprémi Utánpótlás Kosárlabda Egyesület gárdái a tavasszal befejeződött pontvadászatokban újfent temérdek mérkőzést vívtak, s azokból sokat megnyertek. Az együttesek edzésideje nőtt, nagyvonalakban elérte az ezer órát. A folyamatosan fejlődő ifjak a bajnokságaikban több mint négy és félezer kilométert utaztak. Fontos megjegyezni, hogy a VUKE égisze alatt elindult egy U9-es, úgynevezett előkészítő csoport is.

  Az U11-es társaságnak Végh Mátyás (az értő szemek ebben a korcsoportban Somogyi Milánt látták a legtöbbet fejlődő játékosnak), az U12-esnek Kopházi Norbert (itt a legtöbbet fejlődő játékos: Kiss Levente), az U14-esnek Lőrincz Dániel (itt a legtöbbet fejlődő játékos: Stefanovics Bence), az U16-osnak Szűcs Péter (itt a legtöbbet fejlődő játékos: Bruder Flórián), az U18-asnak Kálló Nándor (itt a legtöbbet fejlődő játékos: Gönczöl Márk), az U20-asnak pedig Novák Patrik (itt a legtöbbet fejlődő játékos: Májer Máté) lett a legjobb szezonbeli sportolója. Az NB I/B-s alakulat évadbeli „MVP”-je Körtélyesi Gergely lett. A HOYA-Pannon Egyetem Veszprém legjobb edzőjének Mérész Csabát választották.

  Az elöljárók a rendezvényt követően elköszöntek az egylettől távozó sportolóktól. Egyébiránt a közeljövőben részletesen beszámolunk a keretbeli változásokról, amik eredményeként a következő kiírásban még komolyabb célok fogalmazódhatnak meg Kámán Tamásék szereplésével kapcsolatban. Ami majdhogynem biztosra vehető: a veszprémiek felnőtt-kerete számottevő változások előtt áll, több fiatal érkezésével lehet számolni.
   
  Fotó: foto24.hu

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink