Naptár

Betöltése

  Fontos az utánpótlás nevelés

  2016. Október 24.
  5 éve
  "38 éves vagyok, logisztikai vezetőként dolgozom a Corecomm SI kft. – nél. Két gyermekem van: Olivér 3, Gergő 6 éves. Gergő már lejár az U9-es edzésekre, nagyon szereti a kosárlabdázást. Feleségem röplabdás, ezért mondhatjuk, hogy sportos család vagyunk. Gimnáziumi éveimet az USA-ban töltöttem, ahol rengeteget kosárlabdáztam, és szerencsém volt több olyan játékos ellen is játszani, akik később az NBA-ben is szerepeltek.1997-ben jöttem haza a Danon Honvéd NB I A csoportos csapatába játszani. 3 évet játszottam Budapesten, majd 2001-ben Veszprémbe igazoltam. 2008-ban hagytam abba a versenyszerű sportot és azóta nem is nagyon foglalkoztam a sportággal. 1-2 éve kacérkodom a gondolattal, mi lenne, ha gyerekekkel foglalkoznék.Idén jött el az idő.
  Szeretném, ha jól éreznék magukat és szívesen jönnének az edzéseimre. Ebben a korban még nem az a fontos, hogy minél több szakmai részt zúdítsunk rájuk, hanem hogy délután  az iskolából kiszabadulva le tudják vezetni az energiáikat és megszeressék a sportot, a kosárlabdázást. Fejlesszük a mozgáskoordinációjukat, megtanuljanak labdát vezetni, pattogtatni. Nagyon szigorúak sem lehetünk velük, mert az is elveheti a kedvüket, de azért legyenek viselkedési szabályok, amiket be kell tartaniuk, hogy részt vehessenek az edzéseken.
  Egyre többen vagyunk és folyamatosan bővülünk. Három óvodában is tartunk foglalkozásokat, amiken kb. 40-50 nagycsoportos gyermek vesz részt."

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink