Naptár

Betöltése

  Győzelem Sopronban

  2013. Október 12.
  7 éve
  Sopron, 50 néző
  Soproni Tigrisek: Posch 4, Sallay 10, Halász 17/12, Bálint 6, Pethő12/6, Erdősi, Szála, Csenár. Edző: Balogh Márton
  Veszprémi Egyetem SC: Sefcsik 9/9, Nagy 11, Oltárczy 9/9, Godena 11, Hoffmann 7, Kovács 7/3, Vertetics 10, Szlávik 5, Czakó 15,Kelemen 1, Bagó 3. Edző: Petőfi Áron
   
  Hepp Kupa mérkőzésen "kiszakadt"  a győzelem a csapatból! A játékvezető már a félidőben lefújta a mérkőzést.

  Egy érdekes atmoszférájú csarnokban, igazi kupahangulattal fűszerezett mérkőzést játszott a VESC. Bár a végeredmény nem ezt sugallja, az első félidőben végig küzdöttünk, elsősorban önmagunkkal. A továbbjutás nem forgott veszélyben, de ekkor még nem dőlt el véglegesen a mérkőzést, mert a 10 pont körüli vezetést nem tudta a Veszprém továb növelni. 
   
  A hazai csapat nagyon érdekes hozzáállást tanusított a mérkőzés játékvezetői felé. Az álltaluk dobott és még egy büntetővel is fűszerezett 3 pontos dobás után, még ők kaptak technikai hibát reklamálásért. A második félidő elkezdése előtt a hazai csapat egyik játékosának édesapja, a csapat vélhetően egyik vezetője, a pálya közepén 30 centiméterről szidta a játékvezetőket és akadályozta a mérkőzés folytatását.  Ez odáig vezetett, hogy a játékvezető jól láthatóan lefújta a mérkőzést.
   
  Valószínűleg itt vége is lett volna a mérkőzésnek, ha Petőfi Áron nem áll ki határozottan a folytatás mellett, egy két játékossal ellentétben. Őket is meg lehet érteni, mert ez a közjáték egyáltalán nem sportpályára volt való, de nekünk egyelőre minden gyakorlásra alkalmat adó percere égető szükségünk van.
   
  A második félidőben az egyik területvédekezési szisztéma láthatóan kezdett működni és nem ízlett a hazaiaknak. Ez kellett ahhoz, hogy döntően kidomborodjon a két csapat közötti fizikális különbség és ilyen nagy arányban megnyerje a VESC az első kupameccsét.

  Petőfi Áron: Gratulálok a csapatnak a győzelemhez. Messze nem vagyunk még készen, de láthatóan kezd kialakulni egy stílusunk. Még a kicsit formán kívül lévő játékosok is nagyon akarnak. Ez át fogja őket lendíteni a nehézségeken. A szerencsétlen közjátékról az a véleményem, hogy a mostani sportfinanszírozási keretek között a szövetségnek minden kupameccsre ellenőrt kellene küldenie és az alacsonyabb osztályú csapatokat is biztonsági személyzet alkalmazására kötelezni.
   

  Következő mérkőzés

  K

  HOYA-PE Veszprém
  VS  MAFC

  2021. 04. 14.

  Korábbi mérkőzés

  V

  MAFC
  VS  HOYA-PE Veszprém

  91 - 62

  2021. 04. 10. 17:30

  Kövess minket

  Kiemelt Támogatóink