Naptár

Betöltése

  Három fiatal, három példakép

  2019. Szeptember 11.
  2 éve
  Beszélgetés a felkészülés tapasztalatairól, illetve a jövőbeni célokról fiatal játékosainkkal, Simon Mártonnal, Bruder Flóriánnal  ésVeingartner Andrással.
   
  Hogy érezted magad a felnőtt csapatban az alapozás során? Kemény felkészülést tudhatsz a hátad mögött?
   
  Simon Márton: Az idei felkészülés szerintem kemény, de hasznos volt. Sikerült abszolút jó fizikai állapotba hoznom magam. Több új játékos is érkezett hozzánk a nyár során: egytől egyig mindannyian jó emberek, s kiváló sportolók.

  Bruder Flórián: Az elején nehéz volt felvenni a lépést a felnőttekkel, mind mentálisan, mind fizikailag. Azonban a végére belejöttem és sokkal egyszerűbben vettem az akadályokat, így összességében azt kell, hogy mondjam, nagyon jól éreztem magam.
   
  Veingartner András: Eléggé embert próbáló feladat volt a felkészülés, de ennek ellenére nagyon élveztem: úgy érzem, rengeteget fejlődtem.
   
  Veingartner András és Simon Márton
   
  Van-e példaképed a csapattársaid közül, s ha igen, akkor ki és miért?
   
  S.M.: Ha választanom kellene valakit, akkor Medve Mátét mondanám. Igaz, még csak egy hónapja ismerem, de mint csapatkapitány nagyon jól végzi a dolgát a pályán, illetve az öltözőben is. Egy nagyon szerethető ember, rengeteg hasznos dolgot lehet tőle tanulni edzés közben is.
   
  B.F.: Körtélyesi Gergelyre maximálisan felnézek: folyamatosan segít a fiataloknak, emellett a pályán kívül is egy lelkiismeretes ember.
   
  V.A.: Nehéz kiemelni bárkit is a csapatból, hiszen mindenki kiváló játékos. Viszont ha mégis választanom kellene valakit, akkor Szabó Pétert mondanám. Igazi sportember, mindig van egy-két jó tanácsa hozzánk, fiatalokhoz.
   
  Bruder Flórián
  Mik a jövőbeni céljaid a kosárlabdázással kapcsolatban?
   
  S.M.: Minél többet fejlődni, hogy bevethető, fontos játékos legyek.
   
  B.F.: Szeretnék a lehető legmagasabb szintre jutni a kosárlabda sportágában. Úgy érzem, itt, Veszprémben biztosítva vannak a lehetőségek ehhez.
   
  V.A.: A lehető legtöbbet szeretnék fejlődni. Idén egy sikeres U20-as idényt várok, illetve bízom benne, hogy párszor megkapom a lehetőséget a bizonyításra a felnőtt csapatban is.
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink