Naptár

Betöltése

Hasznos edzőmeccsek Szlovákiában

2021. Szeptember 25.
2 éve
Szeptember 23-án és 24-én egy-egy felkészülési találkozót játszott a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém csapata a szlovákiai Handlovában (Nyitrabánya). A város kosárlabda csapata meghatározó a szlovák első osztályban, így komoly erőpróba várt a bakonyi alakulatra. Mind a két meccsen sokáig szoros volt az állás a négy légióssal és több szlovák válogatottal felálló vendéglátókkal szemben, ám végül a hazaiak diadalmaskodtak mindkétszer.
 
Férfi kosárlabda, felkészülési mérkőzés:
MBK Baník Handlová - HOYA-Pannon Egyetem Veszprém 86:68 (13:9, 29:29, 22:14, 22:16)
Handlova (Szlovákia), 2021.09.23.
 
Handlová: Talley, Skvasik 9/3, Mrvis 10/6, Abram 19/6, Cekovsky 14. Cserék: Mlivojevic 12/6, Vojtek 12, Rozanek 3/3, Scekic 7. Edző: Danilo Rakocevic
 
Veszprém: Horváth 7/3, Madár 20/9, Szabó 4/3, Glatz 4, Dukic 13/9. Cserék: Dancsecs 6/3, Osztoics, Tóth 14, Gaál. Edző: Martin Blaho
 
A második, pénteki találkozóról nem készült jegyzőkönyv. Ezen a mérkőzésen tizennégy ponttal bizonyult jobbnak a Handlova úgy, hogy a félidőben még a Veszprém vezetett. Ez mindenképpen remek teljesítményt jelent egy erős szlovák elsőosztályú gárda ellen.
 

 
Klubunk sportigazgatója, Csorvási Levente a következőképpen értékelte az elmúlt két napot: „Egy nagyon erős ellenféllel játszhattunk két meccset. A Handlová két-két amerikai és szerb légióst tudhat a soraiban, valamint három kosarast a szlovák felnőtt válogatottból. Mindkét mérkőzés első félidejében nagyon jól tartottuk magunkat, ám a második félidőre kijött a fizikális különbség. A pénteki találkozóból akár egy egylabdás meccs is lehetett volna, de Martin (Blaho) többet cserélt és már pihentette a meghatározó játékosainkat. Ami a két összecsapás mellett még mindenképp említést érdemel, hogy ez a két nap remek alkalmat adott a csapatépítésre, több ilyen jellegű programot is szerveztünk a fiúknak. Látszik, hogy az új vezetőedzőnk munkája kezd beérni, a csapat is egyre jobban érti, hogy milyen koncepció alapján játszunk. Úgy gondolom, hogy nagyon jó úton haladunk, mindenkinek kezdjük megtalálni a helyét a pályán. A kemény felkészülés okozta fáradtság már talán a múlté, frissültek a játékosok. Most pihenőt kaptak a fiúk a hétvégére, aztán a jövő héten elkezdjük a szezont."
 
Az NBI/B Piros csoportjának küzdelmei pénteken kezdődtek, a Veszprém az első találkozóját szeptember 28-án kedden, 18:30-tól vívja a Budapesti Honvéd SE vendégeként.
 

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  Százhalombattai KSE

2024. 03. 31.

Korábbi mérk?zés

V

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

68 - 88

2024. 03. 23. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink