Naptár

Betöltése

  Hivatalos közlemény Puszta Dávid távozásáról

  2015. November 16.
  6 éve
   
   
  Nyilatkozat Puszta Dávid távozásáról
   
   
  A honlapunkon 2015. október 20. napján közölt cikkünkben az alábbi szövegrészlet jelent meg Puszta Dáviddal kapcsolatban:
  „..Puszta Dávid a civil életben vállalt kötelezettségei miatt (ideiglenesen?) felhagyott az aktív kosárlabdázással. A kiváló sportoló ugyanakkor nem bontott szerződést a veszprémiekkel, vagyis továbbra is a klub igazoltja”.
   
  Ezzel szemben az igazság az, hogy a játékos sportolóhoz méltatlanul viselkedett. Pontosabban, az egyik bajnoki mérkőzésükön nem került a kezdőötösbe, hogy aztán sms-üzenetben tájékoztassa Mérész Csaba vezetőedzőt, illetve engem, hogy emiatt többet nem jön Veszprémbe. Ezt követően függesztettük fel játékát a csapatunknál.
   
  Tudatában annak, hogy a játékost még élő szerződés kötötte a klubunkhoz, 2015. november 9. napján a Pápai KC-nál aláírt egy átigazolási kérelmet, így félretájékoztatta a pápai klubot és annak vezetőjét, ráadásul mindezt anélkül tette, hogy a Veszprém Kosárlabda Kft.-t értesítette volna.
   
  Ezzel a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének Fegyelmi szabályzata alapján kimerítette a Tisztességtelen átigazolási tárgyalás vétséget. Ezért Bodnár Péternél, az MKOSZ főtitkáránál fegyelmi eljárást kezdeményeztem ellene.
   
  Puszta Dávid ezek után írásban felmondta a velünk kötött megállapodását, melyet 2015. november 13. napján, a délutáni órákban elfogadtam, ezzel lehetőséget adtam a Pápai KC-nak, hogy a Metal-Work Bonyhádi KSE elleni találkozón már szerepeltethessék. Hangsúlyozni kívánom: ezt kizárólag a megyei riválisunkkal ápolt jó kapcsolat okán tettem.
   
  Továbbiakban az átigazolási ügyet lezártnak tekintjük, semmilyen követelésünk nincs az átigazoló egyesülettel szemben.
   
   
   
  Veszprém, 2015. november 15.
   
   
   
   
                                                                                                      Naményi Miklós
                                                                                                           ügyvezető
                                                                                              Veszprém Kosárlabda Kft.
   
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink