Naptár

Betöltése

  Honvéd - Veszprém meccs előtti nyilatkozatok

  2020. Január 30.
  2 éve
  Idegenben játszik a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém csapata, ezúttal a Budapesti Honvéd SE ellen, február 1-én, 15:30-tól, Budapesten, a Ludovika Arénában. Az összecsapást élőben közvetítjük a YouTube csatornánkon. A mérkőzés előtt két játékosunkat, illetve edzőnket, Baksa Szabolcsot kértük meg, hogy mondják el a véleményüket a szombati találkozóról.
   

  Baksa Szabolcs: Borzasztóan nehéz szituáció alakult ki. Megváltozott a játékoskeretünk is. A héten olyan edzéseket végeztünk, hogy a játékosok minél felszabadultabban tudjanak kosárlabdázni. Ez lesz az első mérkőzésünk, ahol nem Mérész Csaba ül a padon. Ha nyerünk, akkor elkerülhetjük azt, hogy a középmezőny körbeveréseibe bekerüljünk. Próbáljuk kihasználni az ellenfelünk hibáit, és azokból építkezni. Bízom benne, hogy a játékosok megmutatják, hogy mire is képesek valójában. Úgy gondolom, hogy ha mindenki száz százalékon pörög, és belead mindent, akkor győzelemmel térhetünk haza szombaton.
   
   
  Medve Máté: Minden mérkőzés rendkívül nehéz lesz mostantól. Természetesen azon dolgozunk mi is, és az egész klub, hogy sikerrel vegyük az akadályokat. Harcolunk, és szeretnénk visszatérni a szezon eleji formánkhoz. Minden erőnkkel azon leszünk, hogy megnyerjük ezt a mérkőzést.
   
   
  Völgyi Marcell: Nehéz feladat vár ránk a Honvéd otthonában. Természetesen a cél a győzelem, de minden erőnkre szükség lesz ahhoz, hogy ez megvalósuljon. Jól haladunk a felkészülésben, és szerintem, ha betartjuk a gyakoroltakat és kellően oda tudunk figyelni, akkor nem lehet gond.

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink