Naptár

Betöltése

Honvéd - Veszprém meccs előtti nyilatkozatok

2020. Január 30.
4 éve
Idegenben játszik a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém csapata, ezúttal a Budapesti Honvéd SE ellen, február 1-én, 15:30-tól, Budapesten, a Ludovika Arénában. Az összecsapást élőben közvetítjük a YouTube csatornánkon. A mérkőzés előtt két játékosunkat, illetve edzőnket, Baksa Szabolcsot kértük meg, hogy mondják el a véleményüket a szombati találkozóról.
 

Baksa Szabolcs: Borzasztóan nehéz szituáció alakult ki. Megváltozott a játékoskeretünk is. A héten olyan edzéseket végeztünk, hogy a játékosok minél felszabadultabban tudjanak kosárlabdázni. Ez lesz az első mérkőzésünk, ahol nem Mérész Csaba ül a padon. Ha nyerünk, akkor elkerülhetjük azt, hogy a középmezőny körbeveréseibe bekerüljünk. Próbáljuk kihasználni az ellenfelünk hibáit, és azokból építkezni. Bízom benne, hogy a játékosok megmutatják, hogy mire is képesek valójában. Úgy gondolom, hogy ha mindenki száz százalékon pörög, és belead mindent, akkor győzelemmel térhetünk haza szombaton.
 
 
Medve Máté: Minden mérkőzés rendkívül nehéz lesz mostantól. Természetesen azon dolgozunk mi is, és az egész klub, hogy sikerrel vegyük az akadályokat. Harcolunk, és szeretnénk visszatérni a szezon eleji formánkhoz. Minden erőnkkel azon leszünk, hogy megnyerjük ezt a mérkőzést.
 
 
Völgyi Marcell: Nehéz feladat vár ránk a Honvéd otthonában. Természetesen a cél a győzelem, de minden erőnkre szükség lesz ahhoz, hogy ez megvalósuljon. Jól haladunk a felkészülésben, és szerintem, ha betartjuk a gyakoroltakat és kellően oda tudunk figyelni, akkor nem lehet gond.

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

GY

Veszprém KK
VS  Vásárhelyi Kosársuli

99 - 77

2024. 04. 13. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink