Naptár

Betöltése

  Interjú új játékosunkkal, Kozma Gergővel

  2020. Február 13.
  2 éve
  A héten érkezett kölcsönbe a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém együtteséhez az „A” csoportos Egis Körmendtől a 21 éves Kozma Gergő. Az egyes, kettes és hármas poszton is bevethető játékos a szezon végéig segíti majd a bakonyi alakulatot. Vele beszélgettünk kicsit hosszabban a mai napon.
   
  - Köszöntünk Veszprémben! Milyen tervekkel érkeztél a csapathoz?
  - Köszönöm! Szeretnék segíteni a csapatnak, hogy visszatérjen a szezon eleji formához. Meccsről meccsre kell ehhez dolgozni, akkor szerintem nem lehet gond. Remek alkalom lesz a felkészülésre a hétvégi Hepp Kupa négyes döntő!
   
  - Mesélj, kérlek egy kicsit a játékodról. Milyen játékosnak tartod magad?
  - Szeretem helyzetbe hozni a csapattársaimat. Inkább egy „pass first” játékosnak mondanám magamat. Lazic mester érkezése óta nagyon nagy hangsúly van a védekezésen, ebben is tudok szerintem segíteni a csapatnak. Ezeken kívül a kinti dobásokat mondanám erősségemnek.
   
  - És a pályán kívül?
  - Nagyon családcentrikus ember vagyok. Közel állok a szeretteimhez. Szabadidőmben a barátnőmmel, barátaimmal vagyok, és szeretek a kutyámmal foglalkozni.
   
  - Mesélj, kérlek kicsit a családodról.
  - Édesapám a családi vállalkozásunkat vezeti a két testvérével, anya gyógypedagógus, Szombathelyen. Van egy nővérem és egy bátyám. Fruzsi anya nyomdokaiba lépett, és ő is gyógypedagógusként dolgozik, annyi különbséggel, hogy Budapesten. Márk apáéknak segít a vállalkozásban. Mindenben támogatnak, és remélem, hogy megőrzik jó szokásukat, és minden meccsre elkísérnek.
   
  - Gyerekként ki volt a példaképed?
  - Mindig is csodáltam Dwyane Wade játékát, így őt mondanám. Egy Europe Tour keretében volt is szerencsém vele találkozni Londonban.
   
   
  - Miért pont Veszprémet választottad, hogy itt folytasd a karriered?
  - Nagyjából másfél éve már kapcsolatban vagyunk a csapattal, azonban eddig nem sikerült összehozni a közös munkát. Most szerencsére végre megtört a jég. A több játéklehetőség, valamint a meccsrutin miatt választottam a Veszprémet. Nagyon köszönöm, hogy partnerek ebben, és segítenek.
   
  - Van valamilyen mottód, esetleg hitvallásod?
  - Nincs különösebb mottóm. Mindig keményen kell dolgozni azért, hogy elérjük a céljainkat.
   
  - Hogy tetszik eddig Veszprém?
  - Hétfőn érkeztem, azóta minden nap két edzésünk van, így sajnos még nem volt lehetőségem megnézni a várost, de természetesen ez is tervben van.
   
  - Mik a céljaid a jövődre és a karrieredre nézve?
  - Elsősorban szeretném megszerezni a kellő rutint és önbizalmat. Veszprémben minden adott ehhez. Most próbálok napról napra fejlődni, és tanulni a társaimtól, utána pedig még meglátjuk, hogy mit hoz a jövő.
   
  - Zárásként mit üzennél a Veszprém-szurkolóknak?
  - Minél többen gyertek ki a meccseinkre, nagyon sokat jelent nekünk, ha a helyszínről is buzdítatok minket!

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink