Naptár

Betöltése

  Interjú Verasztó Péterrel

  2020. Február 25.
  2 éve
  Két hete érkezett a HOYA-Pannon Egyetem Veszprémhez kölcsönbe Verasztó Péter, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely fiatal tehetsége. Az egyes és kettes poszton is bevethető játékossal beszélgettünk kicsit hosszabban.
   
  - Köszöntünk Veszprémben! Mi volt a fő indok, amiért minket választottál?
  - Leginkább a játéklehetőséget mondanám. Fiatal vagyok, fejlődni szeretnék, amire itt van lehetőségem.
   
  - Mik a céljaid a Királynék városában?
  - Csapatszempontból a maximumot kihozni magunkból. Sokat kell dolgoznunk a feljutáson, de szerintem akár ez is sikerülhet. Egyéni szempontból pedig az, hogy minél magasabb szintre jussak el a játékomban.
   
  - Milyen stílusú játékosnak tartod magad?
  - Sok mindenben kell fejlődnöm még, de szerintem nagyon jól mozgok labda nélkül, valamint támadásban és védekezésben egyaránt bevethető, gyors játékos vagyok.
   
  - És a pályán kívül?
  - Nagyon szeretek beszélni (nevet), utálok sietni, és nagyon szeretek szórakozni, poénkodni a társakkal. Egy hangos személyiség vagyok, de mindig könnyen megtalálom a közös hangot az emberekkel.
   
   
  - Már két hete itt vagy Veszprémben. Hogy tetszik a város?
  - Nem igazán sikerült még sajnos körül néznem. A lakás és az edzések között járkálok gyalog vagy kocsival, szóval ez még nem jött össze.
   
  - Tervezed, hogy jobban megismerd a megyeszékhelyt?
  - Természetesen. Amint lesz egy-két nap szabadidőm, mindenképpen szeretnék kimenni a városba, hogy többet lássak belőle.
   
  - A Hepp kupa négyes döntőjében már a csapattal voltál. Hogyan élted meg azt a hétvégét?
  - Nekem az még az ismerkedésről, beszokásról szólt. Csütörtökön érkeztem a csapathoz, és pénteken már utaztunk is, nem sok időm volt belerázódni a dolgokba itt. A mérkőzéseken a maximumot nyújtottuk. Egy friss csapat ez, és ahhoz képest ez egy nagyon szép teljesítmény szerintem.
   
  - Van valaki a családodban, aki kosárlabdázott?
  - Nincs. Az öcsém most kezdi, de ő is inkább az én hatásomra.
   
  - Van valami mottód/hitvallásod?
  - Nincs különösebben. Édesapámtól megtanultam, hogy mindenért keményen meg kell dolgozni az életben, amit el akarunk érni. Ez a mentalitás rám is átragadt szerencsére.
   
  - Milyen volt az első hazai mérkőzésed itt?
  - Nagyon jó volt a hangulat. A gyengébb széria után lehet, hogy a szurkolók kicsit elveszítették bennünk a hitüket, de csodálatos, hogy így is ennyien kilátogattak pénteken a meccsre. Dolgozunk rajta, hogy újra bízzanak bennünk. Igyekszünk megmutatni, hogy mire vagyunk képesek.
   
  - Mit üzennél a drukkereknek?
  - Jöjjenek ki minél többen meccsekre, hiszen a színvonal egyre inkább javul, a hangulat pedig nagyon jó. Hajrá Veszprém!

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink