Naptár

Betöltése

Junior négyes érkezik az utánpótlásunkból a felnőttekhez

2022. Augusztus 02.
1 éve
Hivatalosan tájékoztatjuk a közvéleményt és a kosárlabda szurkolókat, hogy a Veszprémi Utánpótlás Kosárlabda Egyesület négy fiatal játékosa, Végh Mátyás, Kiss Levente, Varga Ádám és Nagy-Zsugya Ádám a 2022-23-as szezonban hivatalosan is a Veszprém Kosárlabda Klub felnőtt csapatának keretéhez tartozik.
 
Végh Mátyás a legfiatalabb a felnőttekhez érkező játékosok közül, hiszen októberben lesz tizenhét éves, ám már tizenkét mérkőzésen lehetőséget kapott tavaly a felnőttek között, hogy megmutassa milyen teljesítményt tud nyújtani, akár a rájátszásban is. A VUKE évvégi díjátadóján az edzők őt választották az U18-as csapat legjobb játékosának (MVP), így ő vehette át a Dr. Fülöp István díjat.
 

Szintén ezen az eseményen kapott elismerést Kiss Levente is, akit az U18-as csapat legtöbbet fejlődött játékosának választottak, neki ítélve a Horváth Zoltán díjat. Levente, aki júliusban ünnepelte a tizennyolcadik születésnapját, szintén bemutatkozhatott már az előző idényben a felnőttek között is.
 
Varga Ádámot az U18-as csapat legjobb védőjének választották a szakemberek az év végén, így ő részesült a Szathmári Attila díjban.
 
Nagy-Zsugya Ádám a negyedik érkező a felnőtt kerethez a junior csapatból, aki tehetségével és hozzáállásával szintén kiérdemelte ezt a lehetőséget.
 
Naményi Miklós, a Veszprém Kosárlabda Kft. ügyvezetője a következőket mondta el az ifjú játékosok kapcsán: „A fiatalítás és a saját nevelésű játékosok szerepeltetése fontos része a klubfilozófiánknak. Büszkén mondhatjuk, hogy négy, száz százalékban saját nevelésű fiatal kap lehetőséget, hogy a felnőtt csapatban bizonyíthasson. Mindannyian több mint tíz éve itt kosaraznak, Petőfi Lajos volt az első edzőjük. Végig kísértük mindegyikük fejlődését a korosztályos csapatokban, és azt gondoljuk, hogy ha továbbra is megfelelő szorgalommal és alázattal dolgoznak, idővel meghatározó játékosok válhatnak belőlük.
 
Sok sikert kívánunk a fiúknak immáron a felnőttek között (is)!
 
 

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

GY

Veszprém KK
VS  Vásárhelyi Kosársuli

99 - 77

2024. 04. 13. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink