Naptár

Betöltése

  Kiváló erőcsatár érkezik

  2015. Május 26.
  7 éve

  Nem akármilyen csapat formálódik a bakonyi megyeszékhelyen – a kiemelkedő teljesítményre képes Kámán Tamás, Vertetics Ádám és Puszta Dávid mellé a klub elöljárói nemrég leigazolták a magyar bajnok és kupagyőztes, 43-szoros válogatott irányítót, Simon Lászlót, a minap pedig megállapodtak a kosárlabdaberkekben Körtének nevezett erőcsatárral. A 32 éves, főként hármas és négyes poszton bevethető válogatott 2002 és 2009 között a Soproni Sördögökben és jogelődjeiben, míg utána a paksi Atomerőmű SE-ben pattogtatott. Utóbbiakkal kétszer második és egyszer harmadik lett az NB I-ben, de szerepelt velük (elvesztett) Magyar Kupa-döntőben is. Az elmúlt hetekben olyan hírek is felröppentek, miszerint a hűség városában feltűnt tehetség az idény végén felhagy az aktív sportolással, aztán a sors Veszprémbe sodorta.

  – Bevallom, túlzottan sok információval nem rendelkezem a helyi kosárlabdaéletről, nekem a hajdani játékostársam, Mérész Csaba vezetőedző hívó szava garancia volt arra, hogy jó helyre kerülök – mondta az új szerzemény (202 centi, 84 kiló). Régebben Kámán Tamással is együtt vitézkedtem. A műhellyel egyelőre egy szezon erejéig köteleztem el magam. Nem titok, voltak A-csoportos kérőim is, ám végül az itteni tréner személye miatt döntöttem a királynék városa mellett. A párommal és kisfiúnkkal Székesfehérvár mellett telepedünk le, onnan járok majd be a gyakorlásokra és a mérkőzésekre.
   
  Körtélyesi Gergely nemcsak nagyokat ugrik, a labdával is felettébb ügyesen bánik. Ezen túlmenően imádja a lasagne-t, szabadidejében szívesen horgászik és foglalkozik a kutyájával. Kedvenc filmjei között van a Karib tenger kalózai, a Keresztapa és a Gyűrűk Ura.
   
  – Számomra mindennél fontosabb a játék iránti alázat. Ahogy magamnak, úgy újdonsült csapattársaimnak is sérülésmentes szezont és minél jobb szereplést kívánok. Bízom benne, hogy együtt nagy dolgokra leszünk képesek – jegyezte meg.
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink