Naptár

Betöltése

Kosárlabda akadémiát segítünk Veszprémben

2022. Március 09.
2 éve
A Veszprém Kosárlabda Klub vezetőedzőjének erős kötődése van egy ukrán kosárlabda klubhoz, ahol egykori tanítványa edzőként dolgozik.
 
Sajnos az ukrán-orosz háború az ő életükre is kihatással volt, az akadémiának nemcsak a csarnoka sérült meg súlyosan a támadások során, de a játékosok, edzők és családjaik kénytelenek voltak elhagyni az otthonukat.
 
Az ő megsegítésükre fogott össze a veszprémi kosárlabda közösség, és kérjük a város lakóinak is a támogatását!
 
Most pénteken, az NKA Pécs elleni hazai mérkőzésünk napján Klubunk szervezésében kisbuszokkal érkeznek a menekültek Veszprémbe.
 
Az elszállásolásuk megszervezése és a munkalehetőségük megoldása már vagy megoldódott vagy jó úton halad afelé, és természetesen a játékosok edzéslehetősége is biztosítva lesz általunk.
 
Ezúton szeretnék megkérni a Szurkolóinkat és minden veszprémit, hogy a pénteki mérkőzésünkre a Vetési Albert Gimnáziumba (kezdés 17:00-kor), amit csak tudnak, segítségként hozzanak, hogy főként az előttünk álló hosszú hétvége idejére, közösen megoldjuk a városunkba érkező ukrán családok és fiatalok ellátást, támogatását. Amire kimondottan szükségük lehet:
  • - ásványvíz
  • - tartós élelmiszerek közül leginkább készételkonzerv, májkrémek, hosszabb lejáratú tartós kenyér, energiaszelet, aszalt gyümölcs, olajos magvak (a cukornak, lisztnek, olajnak főzési lehetőség nélkül most kevésbé veszik hasznát)
  • - tisztálkodószerek: szappan, tusfürdő, fogkefe, fogkrém
  • - személyes higiéniai eszközök: törülköző, vécépapír, egészségügyi betét, gyerekeknek pelenka
  • - egyéb hasznos eszközök: elemek, gyertyák, kötszerek, gyógyszerek
 
Természetesen az anyagi támogatásért is nagyon hálásak leszünk. Ennek érdekében egy pénzgyűjtő urnát helyezünk ki a mérkőzés idejére a Vetési Gimnázium tornacsarnokának bejáratához, valamint a Veszprémi Utánpótlás Kosárlabda Egyesületnek a támogatások gyűjtése céljára megnyitott 10918001-00000143-02200077 számú számlaszámára (UniCredit Bank) utalni is lehet. A közlemény rovatba kérjük, hogy a “Kosarasok menekültek megsegítésére” szöveget írják.
 
További felajánlások kapcsán írjanak az [email protected]-ra címre, míg kérdés esetén keressék Szabó-Vasas Dóra kolléganőnket a +36-70/329-3378-as telefonszámon.
 
Előre is nagyon köszönünk minden segítséget!
 
 

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

2024. 04. 24.

Korábbi mérk?zés

V

Dávid Kornél KA
VS  Veszprém KK

117 - 76

2024. 04. 21. 19:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink