Naptár

Betöltése

  Meglepetésre készülünk

  2014. Április 11.
  7 éve
  A hétvégi játéknap egyik szenzációja lenne, ha a Veszprémi Egyetem SC április 12-én (szombat, 18 óra) a kosárlabda NB I/B 9-16. helyért zajló keresztjátékában megtréfálná vendéglátóját, az EnterHód Vásárhelyi Kosársulit.
   
  A rájátszás nyitó körében mindkét fél nyert: a veszprémiek hazai pályán a Bp. Honvéd SE-t múlták felül (86:79), míg a hódmezővásárhelyiek a Soproni MAFC-NyME otthonában diadalmaskodtak (63:72). A sikerek eredményeként a VESC (11 győzelem, 12 vereség) a csoport hatodik helyéről feljött a negyedikre, leendő riválisa (16,7) pedig megszilárdította vezető pozícióját. A mieink legutóbb, a hajrát leszámítva meglepően könnyen mattolták nagy múltú vetélytársukat, igaz, a mérkőzés során hullámzott a teljesítményük: ha nem engedik fel a padlóról a fővárosiakat, nagyobb különbséggel is felülmúlhatták volna őket.
   
  – Ezúttal sokkal nehezebb dolgunk lesz, mert a vásárhelyiek épphogy lemaradtak a felsőházi rájátszásról, a Keleti-csoportban remek produkciót nyújtottak – mondta Petőfi Áron, a VESC vezetőedzője. Otthonukban csak az első és a második helyezettől kaptak ki, a többi derbin rendkívül meggyőzőek voltak. A játékerejük a bonyhádiakhoz, vagy a törökbálintiakhoz hasonlítható. Jelen állás szerint mindegyik sportolómra számíthatok ellenük, így arra a Nagy Róbertre is, aki múlt héten idén először lépett pályára – még ha csak percekre is.
   
  A tréner örömmel nyugtázta, hogy a temérdek évadbeli problémáikból kezdenek kilábalni, s összerázódni. Tudják, hogy az előttük álló párharcnak nem ők az esélyesei, ám szeretnének jó eredményt elérni, végig egyenrangú partnerek lenni. Ha nem feltartott kézzel lépnek pályára, még a meglepetés sem zárható ki.

  Következő mérkőzés

  K

  HOYA-PE Veszprém
  VS  MAFC

  2021. 04. 14.

  Korábbi mérkőzés

  V

  MAFC
  VS  HOYA-PE Veszprém

  91 - 62

  2021. 04. 10. 17:30

  Kövess minket

  Kiemelt Támogatóink