Naptár

Betöltése

  Megőriznék a veretlenségüket

  2015. December 02.
  6 éve
   
  Remek pozícióból várja a másodosztályú bajnokság folytatását a huszonnégy szereplős liga egyetlen veretlen, legkevesebb pontot kapott csapata, a veszprémi. Kosárlabdázóink hat forduló után hat diadallal vezetik a tabellát, míg leendő ellenfelük négy-kettes győzelmi-vereség mutatóval ötödik a blokkban. Noha odahaza csak két ponttal múlták felül az Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC-t és kikaptak a Vasas Akadémiától, masszív keretük van, ráadásul az „oroszlánbarlangjukban” a szurkolók rendre félelmetes atmoszférát teremtenek. A Rados Vukolic, Wehner Zoltán, Tanács Attila, Kiss Kornél és Gorzsás Krisztián nevével fémjelzett műhely legutóbb egy már megnyert találkozót vesztett el az MTK Törökbálinttal szemben (72-70). Szakvezetőjük, Vavra András nemrég többször hangot adott azon véleményének, miszerint próbálnak tanulni a hibáikból, sokat dolgoznak azért, hogy a fontos szituációkban higgadtak maradjanak. Eztán is magukkal akarnak foglalkozni, mindegy ki leselkedik rájuk, csúsznának-másznának a pályán. Tisztában vannak azzal, ahhoz, hogy a mieink elleni derbiből jól jöjjenek ki, a legjobb tudásukra lesz szükség, nem engedhetnek meg maguknak kihagyásokat.

  Miután a bakonyi jól működő gárda, eddig mindenkivel szemben érvényesítette a papírformát. Kámán Tamás az NB I/B legprímább teljesítményindex-szel rendelkező sportolója, lepattanó-szedésben éppúgy második, mint Körtélyesi Gergely a labdaszerzés terén, Vertetics Ádám pedig harmadik a gólpasszok átlagában. Kulcsembereink folyton demoralizálják a riválisokat, a társaság mégis az egységes csapatjátékára a legbüszkébb. Ennek is tudható be, hogy mostanság nem forogtak veszélyben a sikereik.

  – Kemény összecsapás vár ránk Oroszlányban, de mi most is nyerni szeretnénk, úgy, hogy megtaláljuk egymás között az összhangot – mondta Mérész Csaba vezetőedző. A jó eredményhez olyan koncentrációra lesz szükségünk, mint az akadémisták és a törökbálintiak ellen. Egy újabb győzelem növelhetné az önbizalmunkat és javíthatná az amúgy sem rossz hangulatunkat. A srácok fegyelmezetten dolgoznak a tréningeken, maradéktalanul teljesítik azokat a védekezési és támadási feladatokat, amiket kérek tőlük, így a begyakorolt figuráink még pontosabbak lesznek. Fegyelmezettek lennénk, diktálnánk a tempót, mert úgy érvényesülhet az akaratunk. 
   
  Fotó: foto24.hu

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink