Naptár

Betöltése

  Minden szinten, szinte minden

  2018. Június 25.
  4 éve
   
  A házigazdák – akik újfent a kosárlabda népszerűsítését tűzték a zászlajukra – az előző évekhez hasonlóan a Kossuth Lajos utca felső részén alakítottak ki pályákat, a negyven nevezett csapat pedig több korcsoportban mérhette össze a tudását. A kilenc fordulóból álló országos bajnokság mifelénk lebonyolított fordulója idén harmadik volt a sorban (…Kőbánya és Békéscsaba után), s mint arra számítani lehetett, délelőttre benépesültek a küzdőterek, a belváros szívében hamisítatlan streetball hangulat uralkodott. Az immár hagyományos eseményt Óvádi Péter, a térség országgyűlési képviselője nyitotta meg, majd az érdeklődők látványos és színvonalas mérkőzéseket láthattak – miközben a három-három fős együttesek egy palánkra támadtak. Az időjárás szerencsére kegyeibe fogadta a népszerű játék szabadtéri változatát, a játékosok és a szakággal ismerkedett nézők is jól szórakoztak. A rendezvény remek kikapcsolódással szolgált, hiszen az összecsapások között nagyszerű vetélkedések zajlottak, voltak ügyességi feladatok és bemutatók, valamint dobó- és zsákolóverseny is.

  Az első helyezettek. Fiúk, 11 évnél fiatalabbak: Luvi (György Julián, Hanzely Viktor, Sass Lukács és Ondima William). 12 évnél fiatalabbak: Atomcity (Kékesi Kolos, Pavlik Botond, Buglyó Barna és Pajor Kristóf). 13-14 évesek: Csak a pólóért (Kertész Dávid, Bundik Bálint, Fini Barnabás és Újhelyi Adrián). 15-16 évesek: Mesterhármas (Lázár László, Ablou Camara Oscar, Duka Bence és Gaál Bence). 17-18 évesek: Streetboiz (Kupcsik András, Veingartner András, Lőrincz Dániel és Simon Márton). Férfiak, 19-23 évesek: 3 papi (Lógár Bence, Kovács Martin és Vass Dominik). 24-34 évesek: Ballerifik (Pápay Mihály, Takács Gábor, Madaras János és Demjén Gábor). Lányok, 11 évnél fiatalabbak: Kaszás Girls (Czirkos Anna Panna, Henglár Zita, Csicsvári Zelma és Bobvos Mandula). 13-14 évesek: Kecskebékák (Duka Lili, Czombos Luca, Gábriel Emília és Tóbel Lívia Ivett). Vegyes csapatok: Idegenben jó az iksz is (Paksa Péter, Poór Tamás, Németh Gábor és Németh Bíborka).

  Dobóversenyek, NKM 3 Shots: Paksa Péter. Molten büntető, I. kat.: Tánczos Olivér. II. kat.: Molnár Bence. Starz.hu hárompontos: Kondé Benedek. Fornetti 2 Ball. Fiúk, I. kat.: Tajti Róbert, II. kat.: Molnár Bence. Lányok, I. kat.: Duka Lili, II. kat.: Czombos Luca. OTP Junior zsákolás: Debreceni Gergő.

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink