Naptár

Betöltése

Miskolc - Veszprém meccs előtti nyilatkozatok

2020. Február 05.
4 éve
Idegenben játszik a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém a bajnokság 20. fordulójában, a MEAFC-Miskolc vendégeként, február 7-én 17:30-tól. A mérkőzést élőben közvetítjük a YouTube csatornánkon. A találkozó előtt vezetőedzőnket, illetve két játékosunkat kértük meg, hogy mondják el a véleményüket a pénteki összecsapásról.
 
 
Nikola Lazic: Nem szeretnék ígéreteket tenni. Minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy megnyerjük a pénteki mérkőzést. Nehéz hetünk volt, kevesen vagyunk és a betegségek is nehezítést jelentettek, de úgy gondolom, hogy mindezek ellenére képesek vagyunk megnyerni a mérkőzést!
 

Szabó Péter: A szezon elejéhez képest sok változás történt. Volt, akiket jobban, volt, akiket kevésbé viselt ez meg. Nagy gödörben vagyunk, ez tény, de pont ezért csak a győzelem elfogadható a Miskolc ellen, ezzel mindenki tisztában van a csapatban. Mindezt csak úgy érhetjük el, ha a célt látjuk magunk előtt, nem pedig az akadályokat.
 

Madár András: Nagyon-nagyon fontos meccs előtt állunk. A maximumot fogjuk kihozni magunkból, és mindent megteszünk azért, hogy el tudjuk hozni a két pontot Miskolcról.
 

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

GY

Veszprém KK
VS  Vásárhelyi Kosársuli

99 - 77

2024. 04. 13. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink