Naptár

Betöltése

  Miskolc - Veszprém meccs előtti nyilatkozatok

  2020. Február 05.
  2 éve
  Idegenben játszik a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém a bajnokság 20. fordulójában, a MEAFC-Miskolc vendégeként, február 7-én 17:30-tól. A mérkőzést élőben közvetítjük a YouTube csatornánkon. A találkozó előtt vezetőedzőnket, illetve két játékosunkat kértük meg, hogy mondják el a véleményüket a pénteki összecsapásról.
   
   
  Nikola Lazic: Nem szeretnék ígéreteket tenni. Minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy megnyerjük a pénteki mérkőzést. Nehéz hetünk volt, kevesen vagyunk és a betegségek is nehezítést jelentettek, de úgy gondolom, hogy mindezek ellenére képesek vagyunk megnyerni a mérkőzést!
   

  Szabó Péter: A szezon elejéhez képest sok változás történt. Volt, akiket jobban, volt, akiket kevésbé viselt ez meg. Nagy gödörben vagyunk, ez tény, de pont ezért csak a győzelem elfogadható a Miskolc ellen, ezzel mindenki tisztában van a csapatban. Mindezt csak úgy érhetjük el, ha a célt látjuk magunk előtt, nem pedig az akadályokat.
   

  Madár András: Nagyon-nagyon fontos meccs előtt állunk. A maximumot fogjuk kihozni magunkból, és mindent megteszünk azért, hogy el tudjuk hozni a két pontot Miskolcról.
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink