Naptár

Betöltése

Most nem volt kérdés Sopronban...

2013. November 04.
10 éve
Sopron, 200 néző
 
SMAFC-NYME:  Csaplár-Nagy 18, Balogh 1, Czukor 11, Herczeg 7/3, Berneczei 6/6. Csere: Jávor, Szlávik M. 14/9, Ugaros 4, Nagy G. 2, Dobrovics. Edző: Barlai Tamás
 
Veszprémi ESC: Kováts 16/9, Nagy R. 6, Vertetics 15/6, Hoffmann 6, Takács A. 14/3. Csere: Sefcsik 3, Oltárczy, Szlávik 11/3, Kelemen 2. Edző: Petőfi Áron
 
Csapatunknak minden megnyert mérkőzés nagyon fontos. Legyen az bajnoki, vagy kupameccs. Folyamatosan 10 idgenbeli bajnoki és egyre több idegenben lejátszott kupamérkőzés. Sokan kérdezik, hogyan lehet ezt bírni lelkileg? 
 
Idén összesen hat vendégként lejátszott összecsapásból három esetben győztesen hagyta el a csapat a pályát. A legutóbbi SMAFC elleni mérkőzésen, ha hiányosan is, de vissszavágott a gárda a bajnoki fiaskóért és tovább menetel a Hepp kupában..
 
„Először is a magam és a csapat nevében gratulálni szeretnék Godena Ferinek első gyermeke születéséhez és nagyon sok boldogságot kívánunk a családnak a jövőben is. Tagadhatatlanul kupahangulatú mérkőzést játszottunk, kezdve azzal, hogy a Kosárlabda Szövetség számunkra este 19:30-as, a soproniaknak és a játékvezetőknek pedig 19 órás kezdési időpontot jelölt meg… Ez a közjáték, valamint Godena Feri és Czakó Tamás tanulmányi elfoglaltságok miatti hiánya alapjaiban határozta meg a szerkezetünket ezen a mérkőzésen, de csapatunk dicséretére válik, hogy ebben az összetételben is tulajdonképpen végig irányítottuk a mérkőzést. Az egy héttel ezelőtti hosszabbításos vereségünkhöz képest annyival voltunk jobbak, hogy bár ma is rengeteg technikai hibát követtünk el, a döntő pillanatokban mi jobban betaláltunk, mint az ellenfél. Szembe kell néznünk azzal, hogy ebben a félévben heti 2-2,5 edzést tudunk csak tartani hetente, és azt sem a saját termünkbe. Emiatt óhatatlanul is lesznek hibák, valamint erőnléti hiányosságok, amire nekünk nem önbizalom hiánnyal és még több fegyelmezetlenséget elkövetve kell reagálnunk, hanem rotálással, fegyelmezett és taktikus játékkal ellensúlyoznunk. Azt gondolom, innentől az alapszakasz első körének végéig tulajdonképpen nyugodtan játszhatunk és az előbb említett tulajdonságainkra építve igyekeznünk kell minél több győzelmet elcsipegetni, amik kizárólag idegenbeli mérkőzések lévén duplán fognak számítani." - értékelt Petőfi Áron, a VESC kosárlabdacsapatának vezetőedzője.
 
 

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

V

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

73 - 85

2024. 04. 24. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink