Naptár

Betöltése

NBA 2K20 házibajnokságot játszanak a veszprémi kosarasok

2020. Április 07.
3 éve
Ahogyan arról már tájékoztattuk szurkolóinkat március 17-én, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének elnöksége aznap bejelentette, hogy a 2019/20-as szezont lezárja a koronavírus járvány miatt, eredményhirdetés nélkül. Ez azt is jelenti, hogy a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém csapatának játékosai az idény végeztével már csak saját erőnlétük fenntartásáért dolgozhatnak az elkövetkezendő hónapokban, természetesen a hazánkban elrendelt veszélyhelyzet adta keretek között.
 
Mivel a kosárlabda sajnos a pályán véget ért, úgy gondoltuk, hogy versenyhelyzetet teremtünk a sportolóink számára, némi izgalmat hozva az otthon töltött mindennapjaikba, remélve, hogy mindez a szurkolóink számára is érdekességként szolgál majd. Házibajnokságot szerveztünk tehát velük, hogy az NBA 2K20 videójátékban mérjék össze tudásukat, azaz virtuálisan döntsék el, hogy ki a legjobb közülük.
 

Így jött létre egy négyfős bajnokság azokból, akiknek konzolja van otthon. Két „elődöntőre”, majd döntőre és bronzmeccsre kerül sor. Utóbbi kettő, míg a többi párharc három győztes mérkőzésig tart, a találkozók pedig 4x5 perc hosszúságúak lesznek. Az egyik ágon létrejött a Los Angeles-i házirangadó, hiszen a Madár András vezette Lakers csap össze a Verasztó Péter által irányított Clippersszel. A másik oldalon Szücs Péter a Milwaukee Bucksszal küzd meg Veingartner Andrással és a Dallas Mavericksszel a fináléba jutásért.
 
A mérkőzések a YouTube csatornánkon lesznek megtekinthetők várhatóan kétnaponta, mindig 17:00-tól, de természetesen a Facebook- és Instagram oldalunkon is hírt adunk majd róluk. A meccsek alatt a bemikrofonozott fiúk mindenféle kosárlabdával kapcsolatos témában is megosztják majd gondolataikat egymással és a nézőkkel, így több szempontból is érdemes lesz megtekinteni az online csatákat. 
 

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  Százhalombattai KSE

2024. 03. 31.

Korábbi mérk?zés

V

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

68 - 88

2024. 03. 23. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink