Naptár

Betöltése

  NBA 2K20 házibajnokságot játszanak a veszprémi kosarasok

  2020. Április 07.
  2 éve
  Ahogyan arról már tájékoztattuk szurkolóinkat március 17-én, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének elnöksége aznap bejelentette, hogy a 2019/20-as szezont lezárja a koronavírus járvány miatt, eredményhirdetés nélkül. Ez azt is jelenti, hogy a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém csapatának játékosai az idény végeztével már csak saját erőnlétük fenntartásáért dolgozhatnak az elkövetkezendő hónapokban, természetesen a hazánkban elrendelt veszélyhelyzet adta keretek között.
   
  Mivel a kosárlabda sajnos a pályán véget ért, úgy gondoltuk, hogy versenyhelyzetet teremtünk a sportolóink számára, némi izgalmat hozva az otthon töltött mindennapjaikba, remélve, hogy mindez a szurkolóink számára is érdekességként szolgál majd. Házibajnokságot szerveztünk tehát velük, hogy az NBA 2K20 videójátékban mérjék össze tudásukat, azaz virtuálisan döntsék el, hogy ki a legjobb közülük.
   

  Így jött létre egy négyfős bajnokság azokból, akiknek konzolja van otthon. Két „elődöntőre”, majd döntőre és bronzmeccsre kerül sor. Utóbbi kettő, míg a többi párharc három győztes mérkőzésig tart, a találkozók pedig 4x5 perc hosszúságúak lesznek. Az egyik ágon létrejött a Los Angeles-i házirangadó, hiszen a Madár András vezette Lakers csap össze a Verasztó Péter által irányított Clippersszel. A másik oldalon Szücs Péter a Milwaukee Bucksszal küzd meg Veingartner Andrással és a Dallas Mavericksszel a fináléba jutásért.
   
  A mérkőzések a YouTube csatornánkon lesznek megtekinthetők várhatóan kétnaponta, mindig 17:00-tól, de természetesen a Facebook- és Instagram oldalunkon is hírt adunk majd róluk. A meccsek alatt a bemikrofonozott fiúk mindenféle kosárlabdával kapcsolatos témában is megosztják majd gondolataikat egymással és a nézőkkel, így több szempontból is érdemes lesz megtekinteni az online csatákat. 
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink