Naptár

Betöltése

  Nebojsa Dukic is hosszabbít a Veszprémmel

  2021. Július 26.
  1 éve
  Ezúton tájékoztathatjuk a kosárlabda szurkolókat, hogy a HOYA-Pannon Egyetem csapatának újabb meghatározó játékosa, Nebojsa Dukic is egy évvel meghosszabbította a szerződését, így a 2021/22-es szezonban is a Királynék városának alakulatát erősíti majd.
   
  A harminchárom éves, 206 cm magas és 125 kg súlyú erőcsatár-center egy évvel ezelőtt csatlakozott a bakonyi együtteshez, amelyben kulcsszerepet töltött be, és az NBI/B Piros csoportjának talán legerősebb trióját alkotta Szabó Péterrel és Madár Andrással. A szerb származású, ám magyar útlevéllel is rendelkező játékosunk a 2020/21-es kiírás alapszakaszában 34,9 perc alatt (9. legtöbb a mezőnyben) 18,7 pontot (6.), 9,3 lepattanót (5.), 0,7 dobásblokkolást (8.) és 26,7 VAL-t (5.) átlagolt.
   

  Csorvási Levente, a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém sportigazgatója a következőt mondta el a nálunk maradó kulcsember kapcsán: „Aki Magyarországon egy kicsit is követi a kosárlabdát, az tudja, hogy Nebojsa Dukic szerződésének meghosszabbítása egy hatalmas fegyvertény számunkra. Az előző szezonban bizonyította, hogy kérdés nélkül a legdominánsabb center a ligában. Kiválóan illeszkedett be a veszprémi közegbe, a fiatal játékosok mentorként is számíthattak rá, ami az emberi kvalitásait is mutatja. A „három vezér” - Madár András, Szabó Péter és Nebojsa Dukic - marad, igyekszünk a további hiányzó puzzle darabokat a helyükre tenni.
   
  Örülünk, hogy továbbra is minket erősít "Duka"! Sok sikert kívánunk neki a következő idényre!
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink