Naptár

Betöltése

  Nehéz feladat vár a VESC-re

  2014. Január 10.
  8 éve
  Az NB I/B Nyugati-csoportjában szereplő gárda szezonbeli első hazai mérkőzésén 82:59-re győzte le a Győr-Szol Széchenyi Egyetemet.
   
  Az eddig kizárólag idegenben szerepelt veszprémiek nem égtek el a túlzott bizonyítási vágyban, ami abból a megfelelési kényszerből fakadhatott volna, hogy a zajló kiírásban először játszhattak szurkolóik előtt. A királynék városában legutóbb tavaly tavasszal vívtak bajnokit.
   
  – Ilyen arányban is megérdemelten nyertünk – mondta Petőfi Áron, a VESC vezetőedzője. Ám a szerdai diadal akkor érne igazán sokat, ha január 10-én (péntek, 18 óra) a Sopron KC-Sportiskolát is felülmúlnánk a Vetési Gimnáziumban.
   
  A csoportban nyolc győzelemmel és három vereséggel álló ellenfél megregulázása nehéz diónak ígérkezik. A hűség városiak az őszi nyitó fordulóban 81:65-re mattolták a mieinket, vagyis itt a visszavágás ideje. A sikerhez főként az szükségeltetik, hogy a másik oldal fiatal titánjait – Molnár Mártont, Bus Ivánt és Rátvay Tamást – éppúgy kikapcsolják a játékból, mint tették azt a győriek legjobbjaival, nem ártana őket alacsony pontszámon tartani, valamint hogy gördülékenyek és eredményesek legyenek a VESC támadásai.
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink