Naptár

Betöltése

  Nem sikerült a győzelem Sopronban

  2013. Október 02.
  8 éve
  Sopron, 100 néző.
  Soproni KC SI: Szekeres Á. 2, Bus 21/6, Ruják 16/15, Török 16/6, Molnár 10. Csere: Czérna, Szekeres Z., Rátvay 16/15, Pongrácz, Nárai. Edző: Csátaljai Gábor.
  Veszprémi Egyetem SC: Kováts 6, Nagy 13/3, Hoffmann 16/6, Godena 10, Vertetics 11/3. Csere: Sefcsik, Bagó, Kelemen 3/3, Szlávik, Oltárczy, Takács 4, Czakó 2. Edző: Petőfi Áron
   
  Gyakorlatilag az A-ligás Soproni KC keretének utolsó harmadával játszottunk és másfél negyed kellett ahhoz, hogy azt a ritmust felvegyük, amit a napi két edzéssel készülő soproni játékosok diktáltak.
   
  A szombati 30-pontos PVSK győzelem a Győr ellen is azt vetíti előre, hogy igenis számolni kell ezekkel az U23-as csapatokkal. A mennyiség mellett minőségileg is növelni fogják az NBI/B színvonalát. Nagyon dicséretes, hogy mi nem zuhantunk össze hanem a második félidő elején 3 pontra vissza tudtunk kapaszkodni. Az ilyen szintű meccseken ez rengeteg energiát elemészt, aminek köszönhetően lassan el is fogytunk a végére. Ezen felül a mostani félkész állapotunkhoz képest is csak közepesen játszottunk támadásban. Főleg mezőnyposztokon kell még hozzátennünk pontokat a játékunkhoz.
   
  Petőfi Áron: A vereség ellenére jó volt látni játékosaink akarását és lelkesedését. Az gondolom, hogy az új játékrendszerek elsajátítása hamarosan az eredményekben is megfog látszódni. Reméljük minél több ilyen sebességű és hőfokú mérkőzést fogunk játszani a közeljövőben, mert minket ezek segítenek most a legjobban, az építkezés során.
   
   
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink