Naptár

Betöltése

  Nem térnének le az útról

  2019. Február 19.
  3 éve
   
  Megvédené a hazai pályáját és megőrizné az évadbeli veretlenségét a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém február huszonkettedikén (péntek, 18 óra), a Vetési gimnázium tornatermében favoritnak számító kosárlabdázóinknak ehhez annyit kell tenni, hogy a MEAFC-Miskolcot rákényszerítsék arra, miszerint alkalmazkodjanak a stílusukhoz.

  Az NB I/B Piros-csoportot hibátlan mérleggel vezető mieink hétvégén a dr. Hepp Ferenc-emlékkupa négyes, győri döntőjét nyerték meg, így az idényben már huszonöt diadalt számlálnak. Kovács Ádámék a másodosztályú bajnokság húszadik fordulójában a miskolciakat fogadják, akik hat győzelemmel és tizenhárom vereséggel a tabella tízedik helyezettjei. A műhelyünk ősz végén 92-74-re diadalmaskodott az otthonukban. Az idegenben kettő–nyolcas mérleggel álló, Takács Dániel, Lippai Szabolcs és Tóth Viktor nevével fémjelzett ellenfél az előző körben az MTK Törökbálinttól kapott ki (77-66), viszont február elején a BKG-Príma SE-vel bántak el (83-79). Drahos Gábor szakvezető fiatal átlagéletkorú gárdája tisztában van azzal, hogy a Hoya-mezesek felettébb kemény diót jelentenek számukra, de alázatos csapatmunkával és példás taktikai fegyelemmel szívesen felborítanák a papírformát.

  – Nyilvánvaló, hogy ellenünk még motiváltabbak lesznek, de már hozzászoktunk ahhoz, hogy az éllovas ellen mindenki az átlagosnál is jobban felszívja magát – mondta Mérész Csaba vezetőedző. Természetesen tiszteljük, s egyáltalán nem becsüljük le őket, ám a saját szurkolóink előtt feltétlen nyerni szeretnénk. A veszélyes és jó képességű riválist az évadban sérülések hátráltatták, a bajnoki teljesítményükben vannak hullámvölgyek, ha úgy tetszik: kiszámíthatatlanok, azonban nem alapozhatunk arra, hogy ezúttal majd gyengébb formát mutatnak. Az érkezésükig biztosan próbálnak kitalálni valamit, a maximumot szándékoznak kiadni magukból, ezért oda kell rájuk figyelni. Gyakran szajkózom, hogy a ligában nincs könnyű vetélytárs, vagyis most sem számítok sima mérkőzésre. A hétvégi torna miatt nem vagyunk a legfrissebbek, ám valamennyi párosításban száz százalékot akarunk adni. Azt várom, hogy a megszokott energiával és intenzitással játszunk; nem hagyhatjuk, hogy a saját kosárlabdájukat tolják az előtérbe. Próbálunk velük jó derbit vívni: keményen védekezni, gyorsan támadni, megfelelően koncentrálni és a megbeszéltek szerint végrehajtani a dolgokat. Azon leszünk, hogy minél kevesebb teret engedjünk nekik. Hiszem, hogy a híveink reménykedhetnek az újabb sikerünkben, amihez az lesz a kulcs, hogy az eseményeket az elejétől a végéig kontrolláljuk.
   
  Fotó: mkosz.hu

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink