Naptár

Betöltése

  Nyíregyháza – Veszprém meccs előtti nyilatkozatok

  2019. Október 13.
  2 éve
  Október 15-én, kedden 17.00 órakor a férfi kosárlabda NB I/B Piros csoport 3. fordulójában az ország keleti részére látogatunk. A vendéglátó HÜBNER-Nyíregyháza BS elleni összecsapás előtt játékosainkat kérdeztük.
   
   
  Madár András: – Taktikailag egy nagyon jól felkészült csapatról van szó. Azonban ha lelkiismerettel tesszük majd a dolgunkat, s kihozzuk magunkból a maximumot, úgy gondolom, nem érhet baj bennünket. Egyszerű feladatra nem számítok, a szurkolóink támogatására gondolatban is nagy szükségünk lesz! Ha jól tudom lesz internetes közvetítés. Remélem sokan fognak szurkolni nekünk itthonról a képernyő elől, hogy megszerezzük a harmadik győzelmünket is.
   

   
  Kovács Ádám: – Természetesen győzelmet várok a csapatunktól. A Nyíregyháza azonban centerposzton kiemelkedik a mezőnyből. Nagyon kemény meccsre számítok, ugyanis biztos, hogy kettőzött erővel fognak küzdeni vendéglátóink, hogy feledtethessék korábbi két vereségüket. A szurkolóinknak azt üzenném, ha tehetik, kövessék a meccset ugyanis nagyon izgalmas találkozó lesz!
   

  Füzi Róbert: – A szezon első idegenbeli meccse soha nem egyszerű, főleg, ha az egyik legnagyobb riválisához kell látogatni a csapatnak. Félnünk azonban semmitől sem kell, mind a két meccsünket megnyertük eddig a szezonban, a nyíregyháziak pedig eddigi mindkét találkozójukat elveszítették, így a nyomás rajtuk lesz! Kérem azokat a szurkolóinkat, akik tehetik, utazzanak Nyíregyházára és buzdítsák a csapatunkat, mert hatalmas szükségünk lenne rá. Aki nem teheti, itthonról, az élőképet vagy a statisztikát nézve küldje nekünk az energiát!


   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink