Naptár

Betöltése

Összeállt a Veszprém kerete az új szezonra

2023. Július 13.
9 hónapja
A Veszprém Kosárlabda Klub kerete szinte teljes egészében kialakult a 2023/24-es NBI/B Zöld csoportos bajnoki szezonra. A csapat élére június végén kinevezett vezetőedző Alex Geddes és segítője, Naményi Márk egy rendkívül fiatal, ám annál nagyobb potenciállal bíró együttessel vághat neki az új idénynek. A csapat átlagéletkora, beleértve a két szakvezetőt is, huszonhárom év lesz.
 
A rutint ebben a szezonban is Szabó Péter csapatkapitány, Madár András és Szeifert Zalán fogja jelenteni. Rajtuk kívül továbbra is a bakonyi gárdát erősíti majd Birkás András, Nika Ratiani és Végh Mátyás.
 
 
Ugyanakkor távozott csapatunktól Orgona Gergő, aki a Piros csoportos Ceglédhez szerződött le. Ezúton is köszönjük mindazt, amit Klubunkért tett és sok sikert kívánunk neki.
 
Promise Udomezue jövője még kérdéses az egyesületünknél. A tehetséges fiatal játékos szeretné kipróbálni magát egy „A” csoportos gárdánál, amelynek lehetősége elé természetesen nem fog akadályt gördíteni a Klubunk. Amennyiben ez nem valósulna meg, úgy nem kizárt, hogy ősztől ismét veszprémi színekben lép majd parkettre a tizennyolc éves bedobó.
 
 
A Veszprémi Kosárlabda Klub öt fiatal tehetséget is szerződtetett. Nálunk folytatja pályafutását a huszonkét éves Fábián Szabolcs (5-ös poszt, 212 cm, 103 kg), aki Debrecenből érkezik.
 
 
Hazatér hozzánk a 2002-es születésű Takács Erik (4-es poszt, 200 cm, 88 kg - a fenti képen balról a második), aki veszprémi nevelés, majd játszott az Alba Fehérvárnál és Kecskeméten. 
 
 
Veszprémben játszik már az új idényben a szombathelyi nevelésű Varga Gergő is (3-4-es poszt, 192 cm, 82 kg). A 2003-as születésű bedobó Oroszlányból teszi át székhelyét a királynék városába.
 
 
A Nemzeti Kosárlabda Akadémiától érkezik hozzánk a szerb Todor Prodanovic (2004-es, 3-4-es poszt, 197 cm, 94 kg - fenti képen), valamint Georgiából Nikoloz Berdzenishvili (2005-ös, 5-ös poszt, 206 cm - lenti képen).
 
Sok sikert kívánunk mindenkinek Veszprémben!
 

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  SMAFC 1860 Soproni Egyetem

2024. 05. 05.

Korábbi mérk?zés

V

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

73 - 85

2024. 04. 24. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink