Naptár

Betöltése

  Passzold a kérdést!

  2019. Október 22.
  2 éve
  Passzold a kérdést!” című cikksorozatunkban egyesületünk tagjai tehetnek fel egymásnak öt komoly, vagy esetleg mulatságos kérdést a kosárlabdasport, valamint a világ dolgaival kapcsolatban. Múlt héten Csorvási Levente klubmenedzser kérdéseit kosarasunk, Madár Bandi válaszolta meg aki pedig játékostársához, az irányító Szabó Péterhez passzolt.
   
  - Mi a legkedvesebb ételed az Allegro Étteremből?
  - Nehéz megválaszolnom ezt a kérdést, ugyanis rengeteg finom étel van a veszprémi Allegroban. De ha a szívemre teszem a kezem, akkor azt mondom, hogy előételnek frankfurti leves, főételnek hagymával és sonkával töltött csirkemell hasábburgonyával és paradicsomsalátával, desszertnek pedig egy jó öreg gesztenyepüré.
   
  - Elgondolkoztál már azon, hogy egyszer akár egy felnőtt csapatnál is edzősködésbe kezdj majd?
  - Őszintén szólva nem nagyon tervezem, hogy egyszer felnőtt csapatnál trénerkedjek. Szeretem a fiatalokat, jó látni a csillogást a szemeikben, valamint azt is, ahogy napról napra fejlődnek. Azonban sosem lehet tudni...
   
  Szabó Péter
   
  - A pályafutásod során szerzett emlékeid közül melyikre emlékszel legszívesebben vissza?
  - A 2011-es, a Szolnoki Olajjal szerzett magyar bajnoki címre mindig örömmel emlékszem vissza. De arra is, amikor Szlovákiában kosaraztam és döntőt játszhattunk az ottani csapatommal. Viszont hangsúlyozom; a tavalyi, veszprémi színekben elért Hepp Kupa-diadal is egy roppant kedves emlék a szívemnek.
   
  - Hogy tetszik Veszprém? El tudnád itt képzelni a jövőt a családoddal?
  - Imádjuk Veszprémet, nagyon gyönyörű város. Családias, a Balaton is itt van a szomszédban, szóval igen, nagy esély van rá, hogy itt telepszünk le a családommal.
   
  - Mikor jöhet velünk végre bulizni kisfiad, Bence?
  - Bence jelenleg 3,5 éves, szóval majd 14,5 év múlva. Természetesen pontosan nem tudom a választ, de fogunk majd hárman együtt is bulizni ebben biztos lehetsz Bandi!
   
  +1 - Kinek passzolod a saját kérdéseidet?
  - Fiatal centerünknek Völgyi Marcinak passzolnám a kérdéseimet.
   
  Azt, hogy mik voltak Szabó Peti kérdései csapattársa felé, s hogy Völgyi Marci mit válaszolt rájuk jövő heti cikkünkből kiderül!
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink