Naptár

Betöltése

Passzold a kérdést!

2019. Október 29.
4 éve
Passzold a kérdést!” című cikksorozatunkban egyesületünk tagjai tehetnek fel egymásnak öt komoly, vagy esetleg mulatságos kérdést a kosárlabdasport, valamint a világ dolgaival kapcsolatban. Múlt héten Madár Andris kérdéseit kosarasunk, Szabó Péter válaszolta meg, aki pedig játékostársához, a center Völgyi Marcihoz passzolt.
 
- Úgy tudom már nem sok időnek kell eltelnie ahhoz, hogy megszerezd a jogosítványodat. Esetleg egy autó vásárlása is tervbe van?
- Remélem még idén sikerül leraknom a jogsit. Az autóvásárlás pedig igen, nagy álmom, de azzal még várnom kell egy picit....
 
- Ki a kedvenc kosarasod, esetleg példaképed?
- Kimondott példaképem nincsen. Azonban több embert is tudnék mondani, akinek tetszik az élethez és kosárlabdához való hozzáállása.
 
Völgyi Marcell
 
- Melyek a rövid és hosszú távú céljaid a karrieredben? 
- Rövid távú célom egyértelműen a bajnokság megnyerése ebben az idényben a Veszprémmel. A hosszú távú célom pedig minél magasabb szintre jutni a sportban.
 
- Ha nem kosaraznál, akkor melyik sportot választottad volna?
- A kézilabdázást. Édesapám is kézilabdázott, meg egyébként is tetszik maga a játék.
 
- A nyáron ugye kijutottunk a B33-as challengre, amelyet Litvániában Kaunas városa rendezett. Mi tetszet ott a legjobban?
- Minden tetszett, de a legjobban a repülés veletek, illetve a gyönyörű szálloda. Szóval maga az élmény, ami felejthetetlenre sikeredett.
 
+1 - Kinek passzolod a saját kérdéseidet?
- Hála Istennek elmúlt a kötőhártya-gyulladása és ismét köztünk van, úgyhogy Szücs Péternek passzolnám a kérdéseimet.
 
Azt, hogy mik voltak Völgyi Marci kérdései csapattársa felé, s hogy Szücs Peti mit válaszolt rájuk jövő heti cikkünkből kiderül!
 

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  Százhalombattai KSE

2024. 03. 31.

Korábbi mérk?zés

V

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

68 - 88

2024. 03. 23. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink