Naptár

Betöltése

  Passzold a kérdést!

  2019. Október 29.
  2 éve
  Passzold a kérdést!” című cikksorozatunkban egyesületünk tagjai tehetnek fel egymásnak öt komoly, vagy esetleg mulatságos kérdést a kosárlabdasport, valamint a világ dolgaival kapcsolatban. Múlt héten Madár Andris kérdéseit kosarasunk, Szabó Péter válaszolta meg, aki pedig játékostársához, a center Völgyi Marcihoz passzolt.
   
  - Úgy tudom már nem sok időnek kell eltelnie ahhoz, hogy megszerezd a jogosítványodat. Esetleg egy autó vásárlása is tervbe van?
  - Remélem még idén sikerül leraknom a jogsit. Az autóvásárlás pedig igen, nagy álmom, de azzal még várnom kell egy picit....
   
  - Ki a kedvenc kosarasod, esetleg példaképed?
  - Kimondott példaképem nincsen. Azonban több embert is tudnék mondani, akinek tetszik az élethez és kosárlabdához való hozzáállása.
   
  Völgyi Marcell
   
  - Melyek a rövid és hosszú távú céljaid a karrieredben? 
  - Rövid távú célom egyértelműen a bajnokság megnyerése ebben az idényben a Veszprémmel. A hosszú távú célom pedig minél magasabb szintre jutni a sportban.
   
  - Ha nem kosaraznál, akkor melyik sportot választottad volna?
  - A kézilabdázást. Édesapám is kézilabdázott, meg egyébként is tetszik maga a játék.
   
  - A nyáron ugye kijutottunk a B33-as challengre, amelyet Litvániában Kaunas városa rendezett. Mi tetszet ott a legjobban?
  - Minden tetszett, de a legjobban a repülés veletek, illetve a gyönyörű szálloda. Szóval maga az élmény, ami felejthetetlenre sikeredett.
   
  +1 - Kinek passzolod a saját kérdéseidet?
  - Hála Istennek elmúlt a kötőhártya-gyulladása és ismét köztünk van, úgyhogy Szücs Péternek passzolnám a kérdéseimet.
   
  Azt, hogy mik voltak Völgyi Marci kérdései csapattársa felé, s hogy Szücs Peti mit válaszolt rájuk jövő heti cikkünkből kiderül!
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink