Naptár

Betöltése

  Passzold a kérdést!

  2019. November 10.
  2 éve
  „Passzold a kérdést!” című cikksorozatunkban egyesületünk tagjai tehetnek fel egymásnak öt komoly, vagy esetleg mulatságos kérdést a kosárlabdasport, valamint a világ dolgaival kapcsolatban. Múlt héten Szabó Péter kérdéseit kosarasunk, Völgyi Marcell válaszolta meg, aki pedig játékostársához, Szücs Péterhez passzolt.
   
  - Szembetegséged (kötőhártya gyulladás – a szerk.) miatt majdnem egy hónapig a négy fal köze kényszerültél. A sulihoz vagy a kosárhoz volt nehezebb újra felvenni a ritmust?
  - Véleményem szerint a betegségem után a kosárlabdához volt nehezebb a visszatérés. Fizikálisan sokkal több dolog esett ki, mint amit az iskolában kellett bepótolnom.
   
  -  Van olyan ember, akire felnézel? Ha igen, áruld el ki az és miért!
  - Édesapám a példaképem. Nehéz gyerekkora volt, sok megpróbáltatáson ment keresztül. Nagy küzdelem árán sikeres emberré tudott válni, értem ezt mind a munkára, mind a magánéletre.
   
  -  Mi az álomutazásod?
  - Egy mediterrán helyre szeretnék a leginkább eljutni a barátnőmmel. Ott pihennénk, utaznánk, kirándulnánk és fürdenénk.
   

  -  Mik a terveid a középiskola befejezése után?
  -Természetesen szeretném tovább folytatni a kosárlabdát, hogy még több sikert érhessek el ebben a sportban. Tervezem a továbbtanulást is, de még nem tudom pontosan, hogy hol, nem döntöttem eddig egy egyetem mellett sem.
   
  -  A legfontosabb: Kovács Ádi már tudja, de én mikor tapasztalhatom meg édesanyukád híres lasagne receptjét?
  - Bármikor szívesen látunk, és megkóstolhatod anyukám híres főztjét!
   
  +1 - Kinek passzolod a saját kérdéseidet?
  Körtélyesi Gergelynek szeretném passzolni a kérdéseimet.
   
  Azt, hogy mik voltak Szücs Peti kérdései csapattársa felé, s hogy Körtélyesi Gergely mit válaszolt rájuk, jövő heti cikkünkből kiderül!

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink